carl-hansen-1-755

Få et banktilbud og vind designermøbler for 15.000 kr.

KONKURRENCEN ER SLUT, OG VINDEREN HAR FÅET BESKED. Hør hvad en ny bank kan tilbyde dig og vær med i konkurrencen om møbler for 15.000 kr. fra Carl Hansen & Søn.

Vind designklassikere fra Carl Hansen & Søn

Lige nu kan du vinde for 15.000 kr. danske møbelklassikere fra Carl Hansen & Søn. Alt du skal gøre er at tage et telefonmøde med enten Sydbank, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank eller Nykredit – så er du med i konkurrencen. Vi trækker en vinder den 1. april 2020. 

På mødet får du friske øjne på din økonomi og overblik over, hvad den nye bank kan tilbyde dig. Hvem ved – måske er der også noget at vinde her?

Deltag nu

Hans J. Wegner, Børge Mogensen og andre ikoniske designere

Carl Hansen & Søn har et mål om at samle de bedste og mest ikoniske møbeldesigns under ét tag. Her finder du klassikere fra bl.a. Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Kaare Klint og Frits Henningsen. Fælles for møblerne er, at de kombinerer funktion og kvalitet med æstetik og enkelhed.Vinder du, kan du vælge frit blandt alle møblerne på carlhansen.com til en samlet værdi af 15.000 kr.

Se alt det du kan vælge mellem

Møbler fra Carl Hansen & Søn 2

Det får du af banken

Når du booker et bankmøde, vælger du selv, hvornår og af hvem, du vil ringes op. Vi samarbejder med fire af de førende boligbanker: Sydbank, Arbejdernes Landsbank, Spar Nord og Nykredit.

Alle fire banker står klar til at hjælpe dig videre i dit boligkøb eller se på dine økonomiske muligheder med nye øjne.

På mødet kan du få:

  • Overblik over hvad banken kan tilbyde dig
  • Svar på spørgsmål og hjælp til fx at vælge det rette lån
  • En idé om, hvor meget du kan låne til en bolig, en bil, eller hvad du drømmer om.

Mødet er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Sådan deltager du i konkurrencen

Når du har talt med banken, får du automatisk et lod i konkurrencen. Vi trækker vinderen den 1. april 2020.

Er du den heldige, får du direkte besked via den e-mail, du har booket mødet med, og dit navn vil blive offentliggjort på vores Facebook-side og i vores nyhedsbrev samt andre relevante medier.

Møbler fra Carl Hansen & Søn 3

Hvem kan deltage?

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og bor i Danmark. Du behøver hverken stå overfor et boligkøb eller eje en bolig for at deltage.

Ansatte hos Bolighed samt ansatte i bankerne Spar Nord, Sydbank, Nykredit og Arbejdernes Landsbank og personer i deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvad skal du ellers vide?

Du kan kun få ét lod i konkurrencen, selvom du booker flere bankmøder.

Bolighed er udelukkende formidler af kontakten til bankerne. Vi giver ikke økonomisk rådgivning, og vi er uden ansvar for indholdet af telefonmødet.

Vi forbeholder os ret til at ændre reglerne og evt. blokere brugere fx ved snyd eller misbrug af konkurrencen.

Præmien gælder til alle varer på https://www.carlhansen.com/da-dk

Vi har ret til at offentliggøre vinderens navn på Bolighed.dk og vores øvrige medier, vores samarbejdspartners medier samt andre relevante medier.

Book møde og deltag nu