Gaet-BoligPrisen-Hero

Nyt spil: Gæt boligprisen og test din indre mægler

Er du selvudnævnt stormester i Hammerslag? Eller aner du knap nok, i hvilket leje din egen bolig ligger? Slip din indre mægler løs og test dig selv i Boligheds nye spil “Gæt BoligPrisen”.

Ruller du øjne, når mæglerne i tv-programmet “Hammerslag” gætter boligpriser landet over? Så er det nu, du kan bevise, at du selvfølgelig kan gøre det laaaangt bedre. 

I det nye spil “Gæt BoligPrisen” på Bolighed.dk rejser du Danmark rundt og gætter udbudspriser på alt fra lejligheder til sommerhuse. Det er gratis, sjovt og nogle gange ret overraskende!

Spil Gæt Boligprisen

Amatør eller elitemægler?

Villa i 7500 Holstebro – hvad skal den koste? Ud fra et enkelt billede, et kort over området og et par informationer om boligen, skal du komme med dit bud på boligens udbudspris. 

Efter du har gættet på 5 boliger, finder du ud af, hvor langt dine mægler-skills rækker:

Bliver du den fortabte amatør? Den nystartede praktikant? Den nogenlunde upcoming mægler? Eller kan du blære dig med at nå helt op på eliteniveau?

Mæglertyper

Legende og øjenåbnende boligsøgning

Hvorfor nu dette spil? For det første, fordi det er sjovt! Måske har du søgt bolig længe og trænger til et legende afbræk, hvor du tilmed kan bruge noget af den viden, du efterhånden har opsamlet om priser, og hvad der gør boliger attraktive.

Som en sidegevinst kan det være, du bliver overrasket og måske endda udvider din søgehorisont, når du opdager, hvor meget man kan få for pengene forskellige steder i landet.  

Spil Gæt BoligPrisen


Det er gratis at spille, og du kan prøve lige så mange gange, du har lyst.

Spil nu