Seneste artikler

Boligen

Som boligejer vil du gerne passe godt på din bolig. Vi hjælper dig på vej med artikler og gode råd om alt fra håndværkere til tyverisikring. Find rundt i reglerne for håndværkerfradrag, bliv klogere på din boligs BBR-oplysninger og forstå alle de nye begreber, du støder på som boligejer.

At blive boligejer er som regel en stor begivenhed. Udover at have fået ny adresse, har man ofte også fået en række nye udfordringer og muligheder.

Her finder du artikler om boligen, og om de ting, du som boligejer sikkert gerne vil vide mere om. Måske er det første gang, du skal forholde dig til en BBR-meddelelse? Eller første gang, du skal hyre en professionel håndværker? Så er der gode råd at hente her.

På Bolighed kan du finde din bolig og aktivere dit eget BoligCV. Det giver dig mulighed for at følge med i boligmarkedet i dit område, se vurderinger af din boligs værdi og evt. selv angive, hvad du mener, din bolig er værd på baggrund af fx en nylig mæglervurdering eller din boligs særlige stand eller herlighedsværdi.