Seneste artikler

5 påskegule huse til salg lige nu

Påsken er højsæson for boligsalg, og igen i år står mæglerne klar med åbent hus over hele landet. Her får du vores 5 bud på påskegule boliger, som er til salg lige nu. God påskeferie!

Wismarstræde 3, 2791 Dragør
Pris: 8.500.000 kr. 

Gult_hus

I den gamle bydel af Dragør finder man denne gule perle, som ligger centralt ved både Kongevejen, gågaden og havnen. Her får man et hus, som er istandsat de seneste år, og som har en skøn gårdhave. Her kan man nyde  solen dagen lang.
Se boligen til salg her 

Illerup Sand 7, 4400 Kalundborg
Pris: 2.795.000 kr. 

Gult_hus

En velindrettet villa i landlige omgivelser nær Kalundborg. Boligen er placeret på en stille vej nær skov og strand. På ti minutter kan man køre til centrum af Kalundborg. Når man ankommer til huset passerer man en smuk allé, hvor man bagefter kan se den gulpudsede facade. Boligen har en idyllisk have, hvor der er marker så langt øjet rækker.
Se boligen til salg her 

Mikkel Jennes Vej 1, 9990 Skagen
Pris: 4.895.000 kr. 

Gult_hus

I hjertet af Østerby ligger denne skønne Skagensvilla med sin gule facade. Villaen er opført i 1938, og er senere blevet renoveret. Her har man haft fokus på, at bevare mange af huset originale detaljer og sjæl. Man kommer til at opleve den unikke stemning i Skagen på nærmeste hold. Skagens ikoniske Vippefyr, Sønderstrand og Brøndums hotel ligger i gåafstand fra villaen.
Se boligen til salg her 

Zeltnersvej 10, 8600 Silkeborg
Pris: 3.795.000 kr. 

Gult_hus

På en af de attraktive og centrale områder i Silkeborg ligge denne bolig. Havnen er i kort afstand, hvor man har udsigt til Remstrup Å, og byen er i gåafstand. Her finder man både butikker, spisestider og kulturelle oplevelser. Villaen er opført tilbage i 1903, og er løbende blevet vedligeholdt.
Se boligen til salg her 

Jægervej 11, 2791 Dragør
Pris: 8.500.000 kr. 

Gult_hus

På Jærgervej i Dragør ligger denne gulpudset ejendom med rødt tegltag, hvor der er et fantastisk lysindfald. Boligen befinder sig indenfor kort afstand til havnen og gågaden i den gamle by. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt, og fremstår derfor i god stand.
Se boligen til salg her

Skal du købe bolig?
Lad vores købermægler hjælpe dig med med at forhandle prisen ned på din næste bolig.

Kontakt købermægler her

Til top

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os