Bondehus_fyn

Bo i en idyllisk villa på Fyn

Er du på udkig efter ny bolig? Fyn gemmer på flere idylliske perler. Her kan man udforske den skønne natur, gamle havnebyer, og Danmarks tredje største by Odense. Vi har fundet fem boliger med stråtag og bindingsværk, der er placeret forskellige steder på fyn.

Elmelundsvej 122, 5200 Odense V
Pris: 3.095.000 kr. 

En skøn liebhaverejendom i landlige omgivelser med et hyggeligt haveanlæg. Huset er opført tilbage i 1850, men er løbende blevet moderniseret, hvor der er taget højde for de oprindelige detaljer og det bevaret bindingsværk. I området finder man både offentlig transport, skole og indkøb.
Se boligen til salg her 

Tværskovvej 50, 5462 Morud
Pris: 2.995.000 kr. 

Bondehus_fyn

Gårdens historie går helt tilbage til 1777, hvilket giver en særlig atmosfære, når man træder ind på gårdspladsen. Der er taget højde for den originale ånd ved renovering af ejendommen. Grunden på 5.070 kvadratmeter har både vognport, værksted, stald og gildesal. Der er mulighed for både dyrehold, og drive erhverv på adressen. Der er ikke langt til byen Morud, hvor der er daginstitutioner, skole og indkøb.
Se boligen til salg her 

Se også: Alle villaer til salg i Danmark 

Ågårdsvej 15, 5874 Hesselager
Pris: 2.550.000 kr. 

Bondehus, Fyn

En velholdt liebhaverejendom på en 1729 kvadratmeter stor grund. Her får man både stråtag og bindingsværk fra 1877, der giver en helt særlig stemning. Huset har en stor arkitektonisk stor parklignende have, og ligger ugeneret for enden af en blind vej græsende op til stokkebæk Å. Boligen ligger i gåafstand til instutioner, skole, og indkøb.
Se boligen til salg her

Skærevej 8, 5260 Odense S
Pris: 4.245.000 kr. 

Bondehus_fyn

En smuk restaureret landejendom tæt på Odense. Her kommer du til at bo i idylliske og naturskønne omgivelser i en ejendom der oprindeligt er fra 1850, men som løbende er blevet opdateret. Med i købet får du en bolig på 369 kvadratmeter, og 1,45 ha jord. Ejendommen ligger omgivet af åbne marker, og få hundrede meter til landsbyen Fangel.
Se boligen til salg her  

Se også: Alle boliger til salg i Danmark 

Lindehusvej 5, 5750 Ringe
Pris: 3.875.000 kr. 

Bondehus_fyn

Fantastisk landlig idyl på 234 kvadratmeter beboelse. Boligen er fra 1780, og har dermed både sjæl og charme. Der er mulighed for at have arbejdsplads hjemme, da der er en særskilt bygning, der er indrettet som bolig/kontor. Man kan også vælge at bruge den øvrige bygning til beboelse. Her er der mulighed for at man kan bo 2. generationer sammen.
Se boligen til salg her