Hornbæk

Bo med stranden i baghaven

Drømmer du om at bo tæt på stranden, hvor du kan høre havets bølger i baghaven? Så kan en af disse boliger måske være noget for dig. Bolighed.dk har fundet fem udvalgte boliger, hvor der er udsigt til vand eller hav.

Øresundsvej 10, 3100 Hornbæk
Pris: 12.950.000 kr. 

En enestående villa i første række til Hornbæk Strand. Her kan du fra flere af huset vinduer se ud til den populære strand. Tidligere har ejendommen huset den ikoniske restaurant på Nordkysten Søstrene Olsen. Sidenhen er boligen blevet renoveret og omdannet til helårsbolig. Mange af huset originale detaljer er bevaret, så man hurtigt mærker huset helt særlige historie. Her kommer du til at bo i et naturskønt område med lokalmiljø og nærvær.
Se boligen til salg her

Strandvejen 137, 9800 Hjørring
Pris: 8.995.000 kr. 

Hus_med_strand

En liebhavervilla med panorama havudsigt og 1. parket til stranden. Her kan du høre bølgerne fra havet imens du sidder på terrassen. Den hvide facade, sprossede vinduer og røde tegl giver en helt særlig stemning. Fra det store vinduesparti i stuen kan man nyde udsigten til Lønstrup Strand. De franske døre kan åbnes ud til terrassen der følger huset hele vejen rundt, så man kan nyde de lune sommeraftner.
Se boligen til salg her

Se også: Alle boliger til salg i Danmark

Nordre Skanse 58A, 9900 Frederikshavn
Pris: 4.650.000 kr. 

Hus_med_strand

Vil du have strand og vand tæt på dig, så er denne bolig et oplagte valg. I første række til Nordre Skanse i Frederikshavn ligger denne liebhavervilla. Boligen er opført i et væld af gode materialer, så det kræver så lidt udvendig bygningsvedligeholdelse som muligt. Det samme gælder haven, hvor udenomarealerne er anlagt med flisebelægning og tæt bunddækkeplatning.
Se boligen til salg her 

Sveasvej 14, 3150 Hellebæk
Pris: 4.595.000 kr. 

Hus_med_strand

Her får du både skov og strand indenfor kort rækkevidde. Ned ad den lille lukkede Sveasvej mødes du af Hammermølle skoven. Ydermere 180 grader skøn sundudsigt, hvor du kan følge med i den hyggelige skibstrafik fra Kronborg i syd til Kullen i Nord. Fra flere af boligens værelser er der udkig til det åbne hav og den frodige svenske kyst.
Se boligen til salg her

Se også: Alle villaer til salg i Danmark 

Skipperhusene 7, 2680 Solrød Strand
Pris: 5.795.000 kr. 

Hus_med_strand

I de eftertragtede Skipperhuse i Solrød Strand ligger denne indflytningsklare villa placeret. Her er der udkig til Køge Bugt, og få meter til en skøn badestrand. Villaen ligger centralt placeret, og man har alt indenfor kort rækkevidde. Det gælder både daginstitution, indkøbsmuligheder og Solrød Strand Station.
Se boligen til salg her