Økohus Dyssekilde

Bo utraditionelt i Nordsjælland

Er du på jagt efter en utraditionel bolig? Bolighed har fundet fem huse til salg, som stikker ud fra det traditionelle marked. Her får du mulighed for at sikre dig en bolig med historie, plads til kreativitet eller med helt specielle detaljer.

Nordstjernen 16, 3390 Hundested
Pris: 1.795.000 kr.

Hjemmebygget øko-hus

Går du med drømmen om at bo i et stort fællesskab, så er her et “rigtigt” økologiske hus, hvor der ikke er gået på kompromis med fantasien. I Nordsjælland, mellem Frederiksværk og Hundested, finder du en af Danmarks ældste økologiske landsbyer, Økosamfundet Dyssekild, hvor dette specielle hus ligger. Her kan du også benytte de mange fællesfaciliteter i det nybyggede fælleshus, som indeholder: Vaskeri, storkøkken, festsal, kontor og gæsteværelser.

Se boligen til salg her

Bringevej 123, 3500 Værløse
Pris: 175.000 kr. 

Skur på grund

Kreativt skur på stor grund

Denne specille pavillon er kun 9 kvm. og tegnet af arkitekt Anders Hermansen. Den står som et flytbart kunstværk, der kan transporteres fra sted til sted alt efter behov. Pavillonen kan benyttes som arbejdsstation, galleri eller blot som  frirum. Selve pavillonens bærende stolper er bygget af træpæle fra et byggeri i Sydhavnen, men blev bygget i Nordhavn og sidenhen flyttet til Skovshoved, hvor den nu står placeret i naturskønne omgivelser ved Værløse Flyvestation.

Se boligen til salg her

Kildegårdsvej 24, 2900 Hellerup
Pris: 3.795.000 kr. 

portnerbolig

Mini-villa og tidligere portnerbolig

Her er der tale om en charmerende villa, der blev opført som portnerbolig tilbage i 1920. Villaen er tegnet af Aage Mathiesen og rummer 76 kvm. fordelt på to etager. Den fine rødstensfacade med tegltag og sprossede vinduer giver fra første øjekast et nærmest romantisk miniaturebillede af den klassiske murstensvilla. Til ejendommen hører en enkelt anlagt have samt terrasse mod sydvest, hvor man kan sidde og nyde aftensolens stråler.

Se boligen til salg her

Sct Anna Gade 28, 3000 Helsingør
Pris: 2.350.000 kr. 

byhus med udstillingslokale

Kombineret byhus og udstillingslokale 

Drømmer du om at bo i et af de smukke byhuse i Helsingørs bymidte, så skal du lægge vejen forbi dette hus med gårdhave og en historie som går helt tilbage til 1718. Huset rummer en særlig mulighed for den kreative køber. Fra gaden er der nemlig adgang til et 11 kvm. stort rum, der er registreret som erhverv. Derfor er her mulighed for erhverv med udstillingsvinduer. Alternativt kan rummet indrettes som stue eller arbejdsværelse.

Se boligen til salg her

Strandvejen 168B, 3070 Snekkersten
Pris: 2.995.000 kr. 

Lejlighed med havudsigt

Havudsigt og rå detaljer

Denne villa har rustik charme og specielle rå detaljer.  Den stråtækte ejendom er renoveret med en sjældent set sans for æstetik og nærheden til vandet giver fabelagtige udsigt,  nem adgang til badeture, og havnen er ganske få skridt fra hoveddøren.

Se boligen til salg her

Se alle huse til salg i hele landet