Dyreste rækkehus 4

Danmarks dyreste rækkehus

Spisesteder, springvand, gadekunstneres levende musik og blomsterhandlere. Dette er blot få af de ting, du vil møde på din vej til Danmarks dyreste rækkehus.

Kultorvet i hjertet af København deler adresse med et rækkehus, der for den nette sum af 22.000.000 kr. indtager førstepladsen som Danmarks dyreste rækkehus i øjebliket. Huset rummer 203 luksuriøse kvadratmeter med egen elevator, privat tagterrasse, 5 rum, 3 badeværelser samt mulighed for at indrette en vinkælder.

Se her: Flere rækkehuse til salg

På trods af at byggeriet er fra 1856, bliver man mødt af et moderne totalrenoveret byhus. Her er der charmerende sprossede vinduer, og man får derfor et klassisk københavner-byggeri med sjæl og historie. Køkkengulvet er belagt med elegante fliser, og resten af husets gulve er beklædt med sildebensparket. Intet er overladt til tilfældighederne, og selv de mindste detaljer er nøje overvejet.

Notar ejendomsmægleren fremhæver den unikke bolig, som en gemt, rolig og privat bolig, i hjertet af Københavns pulserende byliv. Man får mange klassiske ejendomme som nabo, og med få minutters gang står man i Torvehallerne, eller nogle af de grønne parkområder midt i byen.

Udbudsprisen på 22 mio. kroner giver en kvadratmeterpris på 108.374 kr. Ifølge Bolighed.dk ligger kvadratmeterprisen i gennemsnit på 66.291 kr. for rækkehuse og villaer i København K, og boligen placerer sig dermed et godt stykke over gennemsnittet i området.

Se boligen til salg her