EOJ-Natur_Hires_RGB

Få et banktilbud og vind møbler for 30.000 kr.

Få et tilbud på dit boliglån fra en af Danmarks stærkeste boligbanker. Så er du med i konkurrencen om FDB møbler for 30.000 kr.

DENNE KONKURRENCE ER SLUT. VINDEREN HAR FÅET BESKED. Hør hvad en ny bank kan tilbyde dig og vær med i konkurrencen om FDB Møbler fra Coop for 30.000 kr.

Vind designmøbler fra FDB

Lige nu kan du vinde for 30.000 kr. af de populære FDB Møbler. Alt du skal gøre er at tage et telefonmøde med enten Sydbank, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank eller Nykredit – så er du med i konkurrencen. Vi trækker en vinder den 1. december 2019.

På mødet får du friske øjne på din økonomi og overblik over, hvilke vilkår den nye bank kan tilbyde dig. Hvem ved – måske er der også noget at vinde her?

Vind FDB møbler til din bolig på Bolighed.dk

Stilfulde danske klassikere

FDB Møbler er danske designklassikere af bl.a. Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark. Vinder du, kan du vælge frit blandt alle FDB Møbler på Coop.dk til en samlet værdi af 30.000 kr.

Gør din præmie endnu større

Du behøver ikke være medlem af Coop for at deltage i konkurrencen. Men hvis du vil have mest muligt ud af gavekortet på 30.000 kr. kan du tilmelde dig hos Coop og få gode medlemsrabatter på de møbler, du vælger.

På mange af de populære varer kan du spare flere tusinde kroner. Du kan oprette dig som medlem her.

Det får du af banken

Når du booker et bankmøde, vælger du selv, hvornår og af hvem, du vil ringes op. Vi samarbejder med fire af de førende boligbanker: Sydbank, Arbejdernes Landsbank, Spar Nord og Nykredit.

Alle fire banker står klar til at hjælpe dig videre i dit boligkøb eller se på dine økonomiske muligheder med nye øjne.

På mødet kan du få:

  • Overblik over hvad banken kan tilbyde dig
  • Svar på spørgsmål og hjælp til fx at vælge det rette lån
  • En idé om, hvor meget du kan låne til en bolig, en bil, eller hvad du drømmer om.

Mødet er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Sådan deltager du i konkurrencen

Når du har talt med banken, får du automatisk et lod i konkurrencen. Vi trækker den heldige vinder den 1. december 2019.

Er du den heldige, får du direkte besked via den e-mail, du har booket mødet med, og dit navn vil blive offentliggjort på vores Facebook-side og i vores nyhedsbrev samt andre relevante medier.

Stole fra FDB Møbler

Hvem kan deltage?

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og bor i Danmark. Du behøver hverken stå overfor et boligkøb eller eje en bolig for at deltage.

Ansatte hos Bolighed samt ansatte i bankerne Spar Nord, Sydbank, Nykredit og Arbejdernes Landsbank og personer i deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvad skal du ellers vide?

Du kan kun få ét lod i konkurrencen, selvom du booker flere bankmøder.

Bolighed er udelukkende formidler af kontakten til bankerne. Vi giver ikke økonomisk rådgivning, og vi er uden ansvar for indholdet af telefonmødet.

Vi forbeholder os ret til at ændre reglerne og evt. blokere brugere fx ved snyd eller misbrug af konkurrencen.

Gavekortet gælder til alle varer på https://shopping.coop.dk/fdb-moebler

Vi har ret til at offentliggøre vinderens navn på Bolighed.dk og vores øvrige medier, vores samarbejdspartners medier samt andre relevante medier.