Tagterrasser_København

Fem eksklusive tagterrasser i København

Varmere vejr får os udenfor, og hvad mere kan man drømme om end en eksklusiv tagterrasse i hjertet af København. Her får man udsigt til byens tage og sol fra morgen til aften. Vi har fundet fem tagterrasser, hvor beliggenhed og luksus går hånd i hånd. Drøm med her

Store Kongensgade 116, 5 tv, 1264 København K

Pris: 28.000.000 kr.

Tagterrasser_København

På hjørnet af Esplanaden og Store Kongensgade i København K ligger denne liebhaverlejlighed, som byder på både tagterrasse og elevator. Lejligheden ligger på 5. sal i en ejendom fra 1908, hvor man har udsigt over Nyboder, Marmorkirken og op ad Store Kongensgade til Hotel D´Angleterre. Fra lejlighedens alrum er der adgang til den store tagterrasse, der vender mod gården med morgen- og aftensol. En eksklusiv bolig, der sjældent udbydes til salg.
Se boligen til salg her

Vendersgade 24, 5 th, 1363 København K

Pris: 11.995.000 kr.

Tagterrasse_København

En skøn tagterrasse centralt beliggende i København. Man kommer til at bo tæt på Søerne, Torvehallerne, Nørreport Station og et utal af caféer og restauranter. En klassisk smuk ejendom, hvor denne lejlighed befinder sig øverst oppe. Her gemmer sig en unik og stor tagterrasse, hvor alle vægge er beklædt med efeu, som gør det til en imponernede taghave. Tagterrassen har overdækket pavillon, loungeområde og et langt område med kunstigt græs. Her er der fra hver en vinkel udsigt til alle tårne i København.

Se boligen til salg her

Godsbanegade 4, 5, 1722 København V

Pris: 8.900.000 kr.

Tagterrasse_København

Penthouse med privat tagterrasse og to altaner beliggende på Vesterbro. Boligen er en gennemrenoveret penthouselejlighed på 143 m2, hvor der fra lejlighedens tagterrasse er udsigt over hele København. Her får man sol hele dagen og har blandt andet udendørs bruser, som man kan nyde på de varme sommerdage. Indvendigt er der et stort alrum med pejs og udgang til den ene af lejlighedens altaner.
Se boligen til salg her

Skal du købe bolig?
Hvis du står over for en kommende bolighandel, så husk, at Bolighed hjælper dig med at komme sikkert i mål. Vores personlige købermægler hjælper dig på vej, når drømmeboligen er fundet. Uanset hvor langt du er med dit boligkøb, er vi klar til at hjælpe.

Kontakt vores købermægler her