Fritidsbolig

Fritidsboliger med havudsigt til under 1 million

Drømmer du om feriebolig med udsigt til vand og hav? Så er du ikke alene. Havudsigt er noget af det mest attraktive på sommerhusmarkedet, og som regel også meget dyrt. Men det er muligt at få opfyldt drømmen uden at hive den store pengepung frem, hvis du holder dig fra de mest populære områder fx langs kysten i Nordsjælland. Bolighed.dk har fundet seks bud på ferieboliger med havudsigt i hele landet til under 1 million kroner.

Melsted Langgade 45, 3760 Gudhjem
Pris: 1.045.000 kr.

Denne charmerende feriebolig er beliggende i første række til Østersøen på Bornholm. Lejligheden ligger i stueplan og har egen terrasse mod sundet. Boligen er renoveret i 2007 og ligger kun få minutters gang fra Gudhjem Havn.
Du kan se boligen til salg her

Strandparken 6, 9560 Hadsund
Pris: 995.000 kr.

Fritidshuse

I Hadsund finder du denne lille hyggelige feriebolig, der ligger i første paket ud til Kattegat. Boligen har en størrelse på 40 kvadratmeter men indeholder alt det, du har brug for i en fritidsbolig: Et lyst køkken, en lille stue, to gode værelser og et mindre badeværelse med bruseniche. Boligen ligger i sommerhusområdet, Helberskov, som er et naturskønt område til dig, der elsker fred og ro.
Du kan se boligen til salg her

Vadehavsvej 20, 6280 Højer
Pris: 825.000 kr.

Denne feriebolig i Emmerlev Klev Feriecenter har en fantastisk beliggenhed  med udsigt over Vadehavet og til Rømø. Boligen er opført i 2005 og har en størrelse på 74 kvadratmeter i to plan. Du har desuden adgang til en lille udnyttet tageetage.
Du kan se boligen til salg her

Vidste du…

Et fritidshus er en tidligere helårsbolig, som der er givet tilladelse til at benytte til fritidsformål. Selvom boligen er registreret som sommerhus i Bygnings- og Boligregistret (BBR), er der tale om et fritidshus. Er du i tvivl, om dit hus har fritidsstatus, kan du kontakte din kommune og høre nærmere.

Rejsby 31, 6261 Bredebro
Pris: 595.000 kr.

Fritidsbolig

I denne lille og historiske feriebolig med stråtag får du stil og atmosfære for alle pengene. Vadehavet ligger kun 700 meter fra boligen, og den er beliggende i et naturskønt og roligt område i Rejsby-Ballum. Huset er 112 kvadratmeter, og stueetagen indeholder et spisekøkken og en charmerende stue. Ud over de 112 kvadratmeters beboelse får du også en cirka 100-kvadratmeter uudnyttet tagetage.
Du kan se boligen til salg her

Transvej 21, 7620 Lemvig
Pris: 695.000 kr.

Fritidsbolig

Med kun 100 meter til Vesterhavet og en af Danmarks bedste sandstrande får du en hyggelig og autentisk feriebolig for kun 695.000 kr. Boligen er renoveret og udstyret med to etager. i stueetagen er der indgang til entré, køkken, spisestue med brændeovn, tre værelser og to badeværelser med tilhørende spa og sauna. På 1. salen er der kvistvinduer, som leverer en flot udsigt direkte ud til vandet.
Du kan se boligen til salg her

Vestergade 3E, st 65, 6792 Rømø
Pris: 490.000 kr.

Fritidsbolig

En meget velholdt lejlighed på Rømø Strand med fantastisk havudsigt. Boligen ligger et stenkast fra Vadehavskysten og cirka 200 meter fra Strandpromenaden i Havneby. Med sommerhuset får du et stort rummeligt opholdsrum med køkken, et soveværelse og et badeværelse. Fra stuen er der direkte udgang til en overdækket terrasse, hvor du får en storslået havudsigt.
Du kan se boligen til salg her