Seneste artikler

Historiske byhuse i Odense

Drømmer du om et hyggeligt byhus i det centrale Odense? Bolighed.dk har fundet fem boliger i Odense Kommune, som er udbudt til salg lige nu. Boligerne byder på både farvestålende facader og hyggelige baghaver midt i de brostensbelagte gader.

Allégade 23, 2, 5000 Odense C
Pris: 3.195.000 kr. 

Byhus_Odense

Lejligheden i dette byhus fra 1880 er med sine 107 kvadratmeter fordelt over to etager. Lejligheden har et stort køkkenalrum med adgang til en privat tagterrasse med sol fra morgen til aften. Nederst er der stue og spisestue, og øverst er der et soveværelse og badeværelse. Boligen er centralt beliggende i Odense, hvor man er tæt på alt det nødvendige.
Se boligen til salg her

Se også: Alle rækkehuse til salg i Odense

Rosengade 7-9, 5000 Odense C
Pris: 5.300.000 kr.

Byhus_Odense

Charmerende byhus til salg i det hyggelige H.C. Andersen-kvarter. Huset består af entré, to værelser, badeværelse og et velholdt køkken. Fra køkkenalrummet er der adgang til en gårdhave, hvor der er frugttræer og vindrueplanter. På 1. salen er der stue, soveværelse og et mindre toilet. I gårdhaven finder man baghuset, som indeholder et bryggers. Boligen ligger tæt på banegården, den kommende letbane, gågaden og indkøbsmuligheder.
Se boligen til salg her

Rosengade 11, 5000 Odense C
Pris: 2.545.000 kr. 

Byhus_Odense

Byhuset med brostensbelagt gårdhave er beliggende i H.C. Andersen kvarteret. Boligen er fra 1817 og ligger i kort afstand til Odense Grønttorv, hyggeligt cafémiljø samt kaffebarer. Byhuset rummer en entré, badeværelse og køkken med tilhørende spisestue. Herfra kan man gå ud i den unikke gårdhave. Endvidere opholdsstue og soveværelse. I gårdhaven er der et stort udhus med plads til opbevaring og vaskefaciliteter.
Se boligen til salg her

Se også: Alle rækkehuse til salg i Danmark 
 

Overstræde 14, 5000 Odense C
Pris: 2.995.000 kr.

Byhus_Odense

Centralt beliggende i Odense  er dette byhus placeret i H.C. Andersen kvarteret. I 1972 er huset blevet totalombygget og renoveret. Odeon, Grønttorvet, Odense gågade og det hyggelige bymiljø ligger i gåafstand fra ejendommen. Huset har en entré med gang og trappeforløb, badeværelse, spisestue, stue og lukket spisekøkken, hvor man har udsigt til de brostensbelagte gader.  Fra soveværelset er der direkte udgang til en hyggelig gårdhave. Gårdhaven er brostensbelagt, og der er et udhus med plads til opmagasinering.
Se boligen til salg her

Benediktsgade 26, 5000 Odense C
Pris: 3.795.000 kr. 

Byhus_Odense

Centralt beliggende i Odense er dette velholdte byhus placeret. Byhuset har et boligareal på 208 m2, og huset har derfor flere anvendelsesmuligheder. Både som byhus, lejlighed eller bolig kombineret med erhverv. Man kan også bruge byhuset alene med ekstra indtægt fra lejligheden på 1. sal. Boligen består af en entré med adgang til gårdhaven, 2 stuer en suite samt et lyst og venligt køkken. Fra køkkenet er der en fordelingsgang med adgang til et stort værelse, soveværelse, bryggers og et badeværelse. Husets 1. sal er en selvstændig lejlighed. Byhusets gårdhave har både overdækket terrasse, vinbar, køkkenhave og et isoleret aneks.
Se boligen til salg her

Skal du købe bolig?
Hvis du står over for en kommende bolighandel, så husk, at Bolighed hjælper dig med at komme sikkert i mål. Vores personlige købermægler hjælper dig på vej, når drømmeboligen er fundet. Uanset hvor langt du er med dit boligkøb, er vi klar til at hjælpe.

Kontakt købermægler her

Til top

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os