Odense_byhus

Historiske byhuse i Odense

Drømmer du om et hyggeligt byhus i det centrale Odense? Bolighed.dk har fundet fem boliger i Odense Kommune, som er udbudt til salg lige nu. Boligerne byder på både farvestrålende facader og hyggelige baghaver midt i de brostensbelagte gader.


Gerthasminde 54, 5000 Odense C
Pris: 4.195.000 kr. 

Odense_Byhus

Et rækkehus med en ikonisk placering i det skønne Gerthasminde, der blev tegnet af den kendte danske arkitekt Anton Rosen. Det var den første “haveby” i Danmark, hvor inspiration er hentet fra England i starten af det 19. århundrede. Her får man et rækkehus med en hyggelig gårdhave, og en baghave med en skøn terrasse. Man er i gåafstand af alle byens butikker og restauranter, og Odense Å-sti ligger også i kort afstand af boligen.
Se boligen til salg her

Hans Jensens Stræde 31, 5000 Odense C
Pris: 3.495.000 kr. 

I de brostensbelagte gader finder man dette charmerende byhus. Rækkehusets historie strækker sig tilbage til 1804, og man kan stadig mærke husets sjæl. Det kan bl.a. ses på de rå murstensvægge med bindingsværk og flotte plankegulve på 1. salen. Huset er renoveret, så det lever op til nutidens standard, men med øje for husets historie.
Se boligen til salg her

Se også: Alle rækkehuse til salg i Odense

Langegade 21A, 5000 Odense C
Pris: 2.695.000 kr. 

Med den centrale beliggenhed i Odense er man kun 10 minutters gang fra Rådhuspladsen. Inden for kort afstand finder man bymidtens mange tilbud med både butikker, caféer og spisesteder. Rækkehuset er en rummelig og tidsløs bolig. Huset har et køkkenalrum, hvor der er plads til hele familien, samt en indbydende stue. Her er der adgang til en solrig terrasse, som man kan nyde i forårs- og sommermånederne.
Se boligen til salg her

 

Kirkegårds Allé, 5000 Odense C
Pris: 2.625.000 kr.

Rækkehuset er en indflytningsklar bolig, tæt på alt det nødvendige og livet i Odense bymidte. Boligen blev gennemrenoveret i 2007, og fremstår i imponerende god stand i betragtning af husets alder. Byhuset er opført i 1827, og istandsættelsen har taget højde for husets gamle byggestil. Boligen er en smart og tidsløs bolig, hvor man kan nyde to terrasseområder under åben himmel i sommermånederne. Uden for hoveddøren får man både liv, aktivitet, by og natur.
Se boligen til salg her

Se også: Alle rækkehuse til salg i Danmark

Dronningensgade 6B, 5000 Odense C
Pris: 2.195.000 kr. 

Her er et unikt og historisk baghus i den centrale del af Odense. Byhuset er opført tilbage i 1884, og selveste Ove Sprogøe har som barn boet i boligen. Dog er der lavet en del moderniseringer i løbet af årene. Nu er der en sydvendt altan og adgang til et hyggeligt gårdmiljø. Boligen ligger ligeledes i gåafstand af byens centrum, hvor der er både by- og kulturliv. En charmernede bolig i hjertet af Odense.
Se boligen til salg her

Skal du købe bolig?
Hvis du står over for en kommende bolighandel, så husk, at Bolighed hjælper dig med at komme sikkert i mål. Vores personlige købermægler hjælper dig på vej, når drømmeboligen er fundet. Uanset hvor langt du er med dit boligkøb, er vi klar til at hjælpe.

Kontakt vores købermægler her