Byhus_København

Historiske rækkehuse i København

Drømmer du om et rækkehus i København? Bolighed.dk har fundet fem boliger i København, som er udbudt til salg lige nu. Boligerne byder på charmerende facader, hyggelige baghaver og fantastisk naboskab midt i det pulsernede byliv.

H.C. Lumbyes Gade 17, 2100 København Ø
Pris: 8.750.000 kr. 

Rækkehuset er bygget i 1896, og er med sine 188 kvadratmeter fordelt over tre etager. Rækkehuset har et opholdsrum og et indbydende køkken-alrum. Man finder et toilet og tre værelser på førstesalen. På anden sal er der to værelser samt et stort badeværelse. Rækkehuset er centralt beliggende på Østerbro, hvor alt det nødvendige er indenfor kort afstand.
Se boligen til salg her

Se også: Alle rækkehuse til salg i København

Gernersgade 29, 1319 København K
Pris: 13.750.000 kr. 

Byhus_København

Istandsat rækkehus i det historiske område kaldet ” De Grå Stokke” Den historiske ejendom er beliggende i et af Københavns ældste bykvarterer. Huset er fra 1880 og fordelt på 235 kvadratmeter. Huset består af entré, køkkenalrum en suite med spisestue til den ene side, og to stuer en suite til den anden side. På førstesalen er der fire soveværelser, badeværelse og bryggers.  Andensalen er indrettet som en selvstændig lejlighed.
Se boligen til salg her 

Rudolph Berghs Gade 28, 2100 København Ø
Pris: 7.995.000 kr. 

Byhuse_København

Byggeforeningshuset har været i familiens eje i 22 år. Her bliver du mødt af en enestående forhave og et gårdmiljø, som der er direkte udgang til fra boligens stueetage. Huset har mange værelser og stuer samt tre toiletter og brændeovn. Boligen kan bruges som bolig til to familier, da der både er køkken på stueetagen og på anden sal. Rækkehuset ligger placeret midt i kvarteret og tæt på både cafémiljø, indkøbsmuligheder og offentlig transport.
Se boligen til salg her

Se også: Alle rækkehuse til salg i Danmark

Carstensgade 60, 1770 København V
Pris: 8.500.000 kr. 

Byhus_København

Det charmerende rækkehus er beliggende i Humleby på Vesterbro. Rækkehuset blev bygget i 1891 og rummer 132 kvadratmeter. I Humleby bliver der arrangeret legeaftaler over hækken, årlig vejfest og fællesspisning. Stueetagen består af en entré og et stort opholdsmiljø. På førstesalen er der et gennemgangsværelse samt to yderligere værelser. På andensalen er der badeværelse og to værelser. Kælderen byder på vaskerum, gæstetoilet og to rum.
Se boligen til salg her 

Hallinsgade 1, 2100 København Ø
Pris: 10.995.000 kr. 

Byhus_København

Enderækkehuset er beliggende i det attraktive Kartoffelrækkerne på Østerbro. Rækkehuset er blevet moderniseret for at udnytte pladsen optimalt.
Boligen er fra 1873 og har et boligareal på 151 kvadratmeter. Boligens stueplan består af en entré, gæstetoilet, bryggers og et køkken-alrum. Fra stuen er der udgang til en rummelig gårdhave. På førstesalen er der to værelser og et badeværelse. På andensalen finder man yderligere to værelser og et badeværelse med fritstående badekar.
Se boligen til salg her