Søfartsskole

Drømmer du om en bolig lidt ud over det sædvanlige?

Et tidligere fængsel, en søfartsskole eller måske din helt egen lejrskole? Her er tre bud på specielle boliger med masser af plads og mange anvendelsesmuligheder.

 

Parcelhuset er stadig danskernes foretrukne boligform, men måske går du og drømmer om noget helt utraditionelt. Boligerne her er sat til salg til priser fra lige under tre mio. kr. og op til 50 mio. kr. Så her er der noget for enhver smag. Drøm med her:

Bolig 1:


Søfartsskole ved Svendborgsund
Kogtvedvænget 11A + B og Strandløkken 17A
5700 Svendborg
Pris: 49.475.000 kr.

Søfartsskole Gymnastiksal

Egen bådebro med plads til 18-20 både , 1.828 m2 boligareal, 2.241 m2 erhvervsareal og udsigt til Svendborgsund. Det er nogle af salgsargumenterne for denne helt specielle ejendom Kogtved Søfartsskole.

Oprindeligt er bygningen fra 1920 og ifølge salgsopstillingen rummer den 47 værelser. Der er egen gymnastiksal og naturligvis ligger grunden direkte ned til vandet.  ifølge boligannoncen er der utalige muligheder for at indrette koncerndomicil, hotel, kursuscenter, privathospital, kontorhotel m.m.

Se boligen her.

Bolig 2:


Tidligere fængsel i Løgstør
Rådhusgade 20
9670 Løgstør
Pris: 2.875.000 kr.

Fængsel, Løgstør

Løgstør Ting- og arresthus på 735 kvadratmeter er til salg og har været det i snart et år. Her får du 15 kontorer og 9 badeværelser. Bygningen blev opført i 1847, og ordensmagten flyttede ud i 2011. Der er foretaget en større udvendig renovering, men der er stadig nok at gå i gang med inde i selve huset.

Udover alle de mange rum, så får du også to fængselsceller med i købet. Og ifølge salgsopstillingen er anvendelsesmulighederne utallige! Det tidligere fængsel kan fungere som  kontor, liebhaver-bolig eller virksomhed – eller andre nye spændende projekter i byen.

Grunden er på ca. 1.750 kvadratmeter – og der er udsigt ud mod byparken.

Se boligen her.

Bolig 3:


Lejrskole i Frederiksværk
Rolighedsvej 5
3300 Frederiksværk
Pris: 2.895.000 kr.

Lejrskole, Frederiksværk, Rolighedsvej 5

Arrenakke Lejrskole på 14.000 m2 naturgrund er til salg.

Hovedbygningen på 300 m2 er opført med tre længer og 10 værelser med 2 til 4 sovepladser i hver. Derudover er der en fuldtømmer bjælkehytte fra 1937 på 100 m2 med pejs og stort køkken. I alt er der 15 værelser.

Lejrskolen ligger i gåafstand til Arresø, hvor der bl.a. er mulighed for at fiske. Strand og sommerliv i Liseleje ligger tæt på, og det samme gælder den 18 hullers golfbane i Asserbo.

Ifølge salgsopstillingen kan stedet drives videre som lejrskole eller ændre status til privat sommerhus. Men der er også mulighed for at realisere en drøm om vandrehjem, bed and breakfast eller andre kreative projekter, hvis kommunen er med på idéen.

Se boligen her: