mit-boligkøb-feature

Mit Boligkøb: Den ultimative tjekliste til boligkøbet

Er du ny på boligmarkedet? Og synes du også, at det kan være uoverskueligt og kompliceret at kaste sig ud i et boligkøb? Med Boligheds nye tjekliste får du overblik over alle boligkøbets faser, og du får hjælp til at huske de vigtige datoer undervejs. Med Mit Boligkøb kan du trygt gå på jagt efter drømmeboligen.

 

Der er meget at tage stilling til i et boligkøb. Både før, under og efter købet er der mange detaljer, som du har brug for at holde styr på. For det kan være en udfordring at jonglere med ord som advokatforbehold, tilstandsrapport og tinglysning – især hvis du er førstegangskøber.

På Bolighed har vi derfor samlet alle de vigtige ting, som du bør huske, i én tjekliste. Når du følger tjeklisten, så viser vi dig undervejs en række guides og artikler, som du kan bruge i din boligsøgning. Med andre ord giver Mit Boligkøb dig mulighed for at få det samlede overblik over rejsen fra din nuværende bolig til den næste.

De gode råd er samlet i Mit Boligkøb

I Mit Boligkøb finder du gode råd fra den første spæde start på boligsøgningen, til handlen er gennemført. Skal du involvere en byggesagkyndig, købermægler eller advokat? Har du styr på finansiering inden du byder på boligen? Du har måske overvejet at kontakte håndværkere og flyttefolk, men hvornår bør du egentlig gøre det? Og hvornår er det på tide at melde flytning til Folkeregistret? I Mit Boligkøb får du svar på alle spørgsmålene, og undervejs kan du nemt holde øje med, om du har overset noget.

Skærmbillede

I Mit Boligkøb kan du holde styr på om du har glemt vigtige detaljer i boligkøbet. Når du er kommet igennem alle boligkøbets faser og har husket det hele, så står du endelig med nøglen til din egen bolig.

Prøv Mit Boligkøb her