Murermestervilla_Hillerød_Trollesmindevænget-2-2

Nyeste murermestervillaer til salg i Hillerød

Murermestervillaerne er populære boligtyper, som er kendetegnet ved at være gode og rummelige boliger i halvandet eller to plan. De blev typisk bygget som boliger til familier, der tilhørte middelklassen. Ofte ligger boligerne i villakvarterer, som er særdeles velegnede til børnefamilier. Hvis du er på udkig efter en murermestervilla i Hillerød, så har Bolighed fundet de seks nyeste villaer på markedet. Alle i forskellige prisklasser.

Denne skønne villa ligger i hjertet af Hillerød. Boligen er placeret i et stille område med kort afstand til S-tog, indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. Ejendommen består af 141 m2 fordelt på tre etager samt en kælder på 81m2. På hver etage er endvidere bad og toilet. På boligens gårdsplads er der gode parkeringsmuligheder med plads til op mod fem biler.
Se boligen til salg her

Trollesmindevænget 6, 3400 Hillerød
Pris:  5.200.000 kr.
Murermestervilla_Hillerød_Trollesmindevænget-2-2

En flot murermestervilla som rummer det hele. Her får du en bolig med mange muligheder, hvor der er god plads til børnefamilien. Boligen ligger tæt på grønne omgivelser, S-tog og fem minutter til Hillerøds bymidte.  Villaen er opført i 1941, og er kendetegnet ved sit rødetegltag og sprossede vinduer. Boligarealet udgør 174 m2 og rummer fem værelser.
Se boligen til salg her 

Se også: Alle villaer til salg i Hillerød 

Margrethevej 24, 3400 Hillerød
Pris: 4.750.000 kr.
Murermestervilla_Hillerød_Margretevej

Margrethevej nummer 24 ligger i et af Hillerøds mest eftertragtede områder. Boligen ligger i et trygt og roligt nabolag, og er dermed en perfekt bolig til børnefamilien. Når man går ud af hoveddøren er man i gåafstand til alt, hvad man har brug for. Her nævnes blandt andet indkøb, to skoler, togstation, midtbyen, slotsarkaderne og gågaden. Murermestervillaen fra 1924 har fire værelser og består af 162m2 samt en kælder på 81 m2.
Se boligen til salg her

Friborgvej 34, 3400 Hillerød
Pris: 2.745.000 kr.
Murermestervilla_Hillerød_Friborgvej

En murermestervilla som både er familie- og parvenlig. Denne murermestervilla er placeret på en hyggelig villavej tilbagetrukket fra trafikerede veje. Det oplagte valg til småbørnsfamilien, hvor Hillerødsholmskolen ligger blot 250 meter fra hoveddøren. Indenfor kort afstand findes der dagligvarebutikker og spisesteder samt både tog og busforbindelser. Villaen er fra 1952, og de 122 m2 er fordelt på tre etager.
Se boligen til salg her

Se også: Alle villaer til salg i hele Danmark

Grønne Tofte 10, 3400 Hillerød
Pris: 3.995.000 kr.
Murermestervilla_hillerød_grønnetofte (1)

En klassisk murermestervilla beliggende mellem Frederiksborg Slot og Dyrehaven. Boligen ligger på en lukket børnevenlig villavej, som er i gåafstand til byen. Indkøb, daginstitution, skoler, gymnasium og togstation befinder sig indenfor en kilometer. Villaen er bygget i 1935 og fordeler sig på fire etager. Boligarealet udgør  130 m2, hvor kælderen er 75 m2.
Se boligen til salg her

Milnersvej 33, 3400 Hillerød
Pris: 3.695.000 kr. Murermestervilla_Hillerød_ Milnersvej

Denne murermestervilla fra 1933 er totalrenoveret, men har stadig bibeholdt sin charme og klassiske udtryk. Boligen ligger 10 minutters gang fra Slotsarkaderne, Hillerød Station og Frederiksborgcenteret. Der er også kort afstand grønne områder og skov. Villaen fordeler sig på tre etager med sine 118 m2 og en kælder, som udgør 66 m2.
Se boligen til salg her