Sofienhøj 1, 2 kbh

Nyeste studieboliger til salg i københavn under 1,5 mio

Studiestart er lige rundt om hjørnet, og det kan være svært at finde en bolig i København. Studievenlige lejligheder bliver ofte revet væk. Bolighed har fundet de 5 nyeste lejligheder, som er kommet til salg i København. Alle til under 1.500.000 kr.

Stadens vænge 1, 2100 København Ø
Pris: 1.395.000 kr.

Lejligheden ligger centralt placeret i Østerbros studiekvarter med både Metropol, H.C Ørsted-instituttet, Panum og KEA tæt på lejligheden. Lejligheden ligger også i kort afstand til busforbindelser og Indre by. Derudover tæt på indkøbsmuligheder, Fælledparken, indkøbsmuligheder, restauranter og cafeer. Lejligheden er fordelt over et værelse, som er let at indrette samt et stort og lyst badeværelse. Den perfekte bolig for en studerende, som også egner sig til forældrekøb.
Se lejligheden til salg her

Sofienhøjvej 1, 2. 210, 2300 København S
Pris: 1.495.000 kr. 

Sofienhøj 1, 2 kbh
Centralt beliggende på Amager er denne lejlighed placeret tæt på offentlig transport og indkøbsmuligheder. Dertil kort afstand til Amager Strandpark og Amagerbrogade, hvor der er et hyggeligt caféliv. Lejligheden består af en entré med massere af skabsplads og en stor opholdsstue. Fra stuen er der adgang til en sydvendt altan. Lejligheden er indflytningsklar og i pæn stand.
Se lejligheden til salg her

Hyacintgården 9, 01. Dør/lejl. 2, 2300 København S
Pris: 1.365.000 kr.
Lej. kbh

Tæt på Amagerbros mange muligheder. Her finder du både caféer, restauranter og handlemuligheder. Ydermere ligger metro og busforbindelser indenfor ganske kort rækkevidde. Lejligheden fordeler sig på 34m2, og består af en rummelig entré med indbygget skab. Herfra er der adgang til den store stue som indeholder et velholdt køkken. I stuen er der både plads til sofa, seng og spisebord. Fra stuen er der adgang til en skøn vestvendt altan. En lejlighed som er værd at se.
Se lejligheden til salg her

Florensvej 2, 1. mf, 2300 København S
Pris: 1.130.000 kr. Florensvej kbh

Lejligheden er centralt beliggende på Amager, hvor man har 5 minutter til Metro, og 10 minutters gågang til Amager Strandpark. Der ligger også gode indkøbsmuligheder nær lejligheden. Lejligheden er indrettet med en entré, et stort badeværelse samt en stor lys stue. I stuen er der et integreret køkken. Herfra er der adgang til en solrig altan. Lejligheden trænger til istandsættelse, men her har man alle muligheder for at sætte sig eget præg på lejligheden.
Se lejligheden til salg

Tjørnerækken 1, 3. th, 2300 København S
Pris: 1.495.000 kr. 

Studiebolig Tjørnerækken kbh s
Flot og velholdt 1 værelses lejlighed beliggende i starten af Amager. Lejligheden ligger tæt på Amager Centrum, metrostationen, Københavns universitet, Strandparken og kun 10 minutter på cykel til centrum. Lejligheden består af en fordelingsentré, hvor der er god opbevaringsplads. Herfra adgang til et køkken med en lille spiseplads og udgang til fransk altan. Endvidere et stort værelse, hvor der både er plads til spiseafdeling, sofaarrangement og soveafdeling. Fra stuen er der adgang til en solrig altan.
Se lejligheden til salg her