Studiebolig Aarhus

Studiebolig: Så meget får du for pengene i Aarhus

Studiebolig i Aarhus: Studiestart er lige rundt om hjørnet. Det betyder rift om studieboligerne i hele landet. I weekenden fik flere tusinde unge svar på, om de er kom ind på deres drømmeuddannelse. Studieboligerne til en overkommelig pris er svære at finde. Bolighed har fundet fem studievenlige boliger i Aarhus. Alle til under 1.500.000 kr.

Denne lejlighed ligger tæt på busforbindelser, og er i kort cykelafstand til flere uddannelsessteder. Lejligheden ligger tæt på indkøbsmuligheder, og er i god afstand til centrum af Aarhus. Her er der flere hyggelige spisesteder og barer.  Lejlighed er en to-værelses lejlighed, som både er istandsat og delevenlig. Der er blevet indsat nyt køkken og bad i henholdsvis 2009 og 2017. Derfor er lejligheden helt indflytningsklar.
Se lejligheden til salg her

Otte Ruds Gade 11 , 1. tv., 8200 Aarhus N
Pris: 1.498.000 kr.

Studiebolig Aarhus

En oplagt studiebolig i skønne Trøjborg. Her finder du en masse små hyggelige caféer og gode indkøbsmuligheder. Både universitet, badestrand og Riis Skov ligger i nærheden. Lejligheden er indrettet med stuen som det centrale rum. Her er der plads til både ophold- og soveafdeling. Fra stuen er der adgang til en stor altan. Lejligheden byder også på køkken, entré og badeværelse med seperat bruseniche. En hyggelig studielejlighed, som er værd at se.
Se lejligheden til salg her

Tåsingegade 12 , 1. 4., 8200 Aarhus N
Pris:  1.150.000  kr.

Studiebolig Aarhus

Nu har du mulighed for at bo tæt på studiestederne. Denne lejlighed ligger kun få minutters gang fra universitet, Nobelparken og Seminariet. Hver en kvadratmeter er udnyttet maksimalt i lejligheden. Stuen ligger i forbindelse med et åbent køkken, som giver en masse rummelighed. I stuen er der både plads til sovesofa og spiseplads. Herfra er der adgang til en solrig altan. Lejligheden er oplagt til dig, som skal i gang med at studere.
Se lejligheden til salg her

Egegade 18, st., 8200 Aarhus N
Pris: 1.098.000 kr.

Studiebolig Aarhus

Lejligheden er beliggende lige ved universitetet og tæt på stjernepladsen. Der er flere indkøbsmuligheder tæt på boligen, og alle de store uddannelsessteder er i gå- eller cykelafstand. Ydermere har du kun 1,5 km til centrum af Aarhus, hvor der er et hyggeligt cafémiljø ved Åen. Alle kvadratmeter er optimalt udnyttet, og i det store rum har du adgang til en solrig terresse/have. Badeværelset giver rummet en god opdeling af køkken og stue.
Se lejligheden til salg her


Ivar Huitfeldts Gade 81, kl., 8200 Aarhus N
Pris: 1.495.000 kr. 

Studiebolig Aarhus

Denne 1-værelses studiebolig ligger i centrum af Trøjborg. Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret i starten af 2018. Her er der blevet indsat luksuskøkken, lavet nyt badeværelse, gulvvarme og efterisoleret. Lejligheden ligger tæt placeret på universitet, Riis Skov og stranden. Derudover har Trøjborg et hyggeligt caféliv med mange gode indkøbsmuligheder. Lejligheden er velindrettet, hvor stuen er utrolig rummelig med både plads til soveafdeling og opholdsstue. Det store vindue givet samtidig rummet utrolig meget lys. Lejligheden er til dig, som leder efter en total indflytningsklar lejlighed.
Se lejligheden til salg her