Vigerslevvej-273-2500-Valby-stue

Studiebolig: Så meget får du for pengene i København

Studiebolig og studiestart hænger uløseligt sammen.  Flere tusinde unge har netop fået svar på, om de er kommet ind på deres drømmestudie. Traditionen tro betyder det rift om de velegnede studieboliger i de store byer. Jagten efter en studiebolig kan være besværlig, og mange studerende har svært ved at finde en bolig til en rimelig pris. Men et forældrekøb kan måske være en  løsning. Bolighed har fundet fem studievenlige boliger, alle til under 1.500.000 kr. i København.

Vigerslevvej 273, 2. MF. 2500 Valby
Pris: 1.295.000 millioner 

Med kort afstand til byen, tæt på offenlig transport og indkøb, er denne ejerlejlighed et bud på den gode studiebolig. Her får du en skøn beliggenhed med Vigerslev Parken i baghaven. Lejligheden rummer både en stue og stort værelse samt køkken og bad. De to opholdsrum ligger i hver sin ende af lejlighed, hvilket gør lejligheden delevenlig.
Se lejligheden til salg her.

Sorrentovej 20, 1. MF., 2300 København S
Pris: 1.195.000 kr.

Sorrentovej 20, 2300 København S, spisestue

Attraktiv beliggenhed tæt på Lergravsparken Metrostation samt kort afstand til både Amager Centeret og Amagerbrogade. Derudover har du kort afstand til Amager Strandpark, Islands Brygge og Christianshavn. Lejligheden har en rummeligt stue, hvor der både er plads til spisebord og sofaarrangement. Dertil et indhak som er oplagt til sengen. Ydermere er der direkte adgang til en solrig altan. Alt i alt en god studielejlighed til dig, der ønsker at bo alene.
Se lejligheden til salg her.

Birketinget 2 B , 3. 234., 2300 København S
Pris: 1.495.000 kr.
Birketinget 2 B, 2300 København S, stue

Lejligheden ligger i hjertet af Amager, hvor både metro, Amager Fælled og Amagerbrogade er i gåafstand. Du finder også et hyggeligt café- og shoppingmiljø på Amagerbrogade og Amager Centeret. Der er kort afstand til Islands Brygge, Ørestad, Indre by og diverse studiesteder. Fra lejlighedens store vinduespartier og den franske altan får man et skønt lysindfald i lejlighedens hovedrum. Her er der et rummeligt køkken med både plads til opholdsstue og soveplads. Lejligheden byder også på et stort anvendeligt badeværelse. Med lejlighedens størrelse er der mulighed for, at omdanne den til en 2-værelses lejlighed.
Se lejligheden til salg her.

Banevolden 44, st. 1., 2500 Valby
Pris: 1.295.000 kr.

Banevolden 44, 2500 Valby, stue

Lejligheden ligger centralt i Valby og tæt på offentlige transportmuligheder. Derudover er lejligheden i gåafstand til Valby station, indkøb, Spinderiet, Zoologisk Have samt Frederiksberg Have og Søndermarken. Lejlighedens omdrejningspunkt er den store lyse stue, hvor der er en fransk altan. Derudover har lejligheden seperat bruseplads. Den perfekte studielejlighed i meget roligt område til dig, som skal flytte hjemmefra.
Se lejligheden til salg her.

Tjørnerækken 7, st. th., 2300 København S
Pris: 1.395.000 kr.

Tjørnerækken 7, 2300 København S, stue

Denne lejlighed er placeret centralt på Amager og i gåafstand til både Metro, Amager Centeret, indkøbsmuligheder, caféliv samt kort afstand til Amager Strandpark. Ligeledes er der kort cykelafstand til flere studiesteder samt både Christianshavn og Indre By. Lejligheden har en stor rummelig stue med både plads til spiseplads og sofaarrangement. Lejligheden har endvidere fået renoveret både køkken og bad i henholdsvis 2015 og 2016. En særdeles attraktiv studiebolig, som er værd at se.
Se lejligheden til salg her.

Hvis du står overfor en kommende bolighandel, så husk at Bolighed hjælper dig med, at komme sikkert i mål med din bolighandel. Vores personlige købermægler hjælper dig på vej, når drømmeboligen er fundet. Uanset hvor langt du er med dit boligkøb, er vi klar til at hjælpe. Ring til os på 70 22 40 60 eller send en mail på hol@bolighed.dk.

Mægleren står på sælgers side. Boligheds Købermægler står på din side.