Kragsbjergvej 38-Odense

Studiebolig: Så meget får du for pengene i Odense

Studiebolig i Odense: Der er rift om studieboligerne op til studiestart. Flere unge fik fornyligt svar på, om de er kommet ind på deres drømmestudie. Det kan være svært at finde de studievenlige boliger til en overkommelig pris. Bolighed har fundet fem studievenlige boliger i Odense til under 1.500.000 kr.

Kragsbergvej 38, 2. th. 5000 Odense C
Pris: 1.225.000 kr.

Kort afstand til byen og “Studiekvarteret” i Odense. Lejligheden ligger tæt på indkøbsmuligheder og flere grønne områder, hvor der er mulighed for både løbe- og gåture. Bybussen finder du samtidig få meter fra hoveddøren. Lejligheden rummer en dejlig lys stue, hvor der er plads til både spisebord og sofaarrangement. Soveværelset er godt indrettet med klædeskab. Fra både stue og soveværelse er der adgang til altanen.
Se lejligheden til salg her

Store Glasvej 12, 2. 5000 Odense C
Pris: 995.000 kr. 

Store Glasvej 12-Odense

Lejligheden ligger i tæt afstand til gågaden, indkøb, banegården, Kongens Have og den kommende letbane. Lejligheden består af en lys og rummelig stue, som ligger i åben forbindelse til et nyere køkken. Her er der plads til både spisebord og sofakrog. Soveværelset har en god inddeling, hvor der er plads til både garderobe og stor seng. En oplagt studielejlighed til dig, som skal flytte hjemmefra.
Se lejligheden til salg her

Rødegårdsvej 42, st. 5000 Odense
Pris: 1.195.000 kr.

Rødegårdsvej 42-Odense

Lejligheden er beliggende i studiebyen, som er i kort gåafstand til gademiljøet og indkøbsmuligheder. Offentlig transport, den kommende letbane og supersygehuset ligger tæt placeret på lejligheden. Man kommer ind i en klassisk lejlighed, hvor der fra entren er adgang til badeværelse, soveværelse, stue og et mindre køkken. Der er endvidere adgang til en hyggelig have, som er til fælles brug. Lejligheden er idel som studiebolig.
Se lejligheden til salg her

Munkerisvej 8, 2. tv. 5230 Odense M
Pris: 1.285.000 kr.
 Munkerisvej 8-Odense

Lys og rummelig lejlighed beliggende i attraktivt område i Odense. Lejligheden ligger i cykelafstand til flere uddannelsesmuligheder samt City. Derudover findes der mange gode indkøbsmuligheder i området. Når man kommer ind i lejligheden, bliver man mødt af en fordelingsgang, hvor der god garderobeplads. Stuen er stor og lys, og der er plads til både spisebord samt sofaarrangement. I soveværelset er der både skabe og garderobe. Herfra er der udgang til en hyggelig altan. Det er muligt at etablere et ekstra værelse i lejligheden, hvis man ønsker det. Lejligheden er indflytningsklar og oplagt som førstegangskøb, forældrekøb eller delelejlighed.
Se lejligheden til salg her

Holmehusvej 81, 1. th 5000 Odense C
Pris: 1.495.000 kr.

Holmehusvej 81-Odense

Lejligheden er rummelig og velindrettet med lyse rum. Lejligheden indeholder en fordelingsentré, som går ud i en stor stue, hvor der er god plads til både spisebord og sofagruppe. Fra de store vinduespartier kommer der et flot lysindfald i lejligheden. Der er endvidere et stort soveværelse, hvor der også er plads til skrivebord. Lejligheden rummer et værelse mere og er ideel, hvis man ønsker at bruge lejligheden som delelejlighed. En oplagt lejlighed til førstegangskøberen eller til forældrekøb.
Se lejligheden til salg her