Studiebolig_Aalborg

Studiebolig: Så meget kan du få for pengene i Aalborg

Flere unge starter på deres drømmestudie til september, og det betyder rift om de velegnede studieboliger i de store byer. Jagten efter en bolig kan være hård, og for nogle studerende kan et forældrekøb måske være en løsning. Bolighed.dk har fundet 5 studievenlige boliger i Aalborg –  alle til under 1.500.000 kr.

Vendsysselgade 26, 1 tv, 9000 Aalborg
Pris: 1.395.000 kr.

Indflytningsklar lejlighed beliggende få kilometer fra Aalborg Centrum. Her får du indkøbsmuligheder, universiteterne og offentlig transport indenfor kort afstand. Lejligheden har et stort soveværelse med direkte udgang til altan. Endvidere en stor lys stue, hvor der er udsigt over et grønt areal og udgang til lejlighedens anden altan. Lejligheden er delevenlig, og kan benyttes af både den enlige, parret eller studievennerne.
Se lejligheden til salg her

Se også: Alle lejligheder til salg i Aalborg under 1,5 mio

Korsgade 25, 3 th, 9000 Aalborg
Pris: 1.395.000 kr. 

Studiebolig_Aalborg

Centralt i Aalborg finder du denne oplagte studiebolig. Du har under 400 meter til havnefronten, og ved nabogaderne ligger et væld af kaffebarer, spisesteder og butikker. Her får du rolige omgivelser og kort afstand til byens mange muligheder. Lejligheden er den perfekte studiebolig eller det oplagte forældrekøb.
Se lejligheden til salg her

Reberbansgade 62, 1 th, 9000 Aalborg
Pris: 1.265.000 kr. 

Studiebolig_aalborg

I hjertet af Aalborg Centrum ligger denne attraktive lejlighed placeret. Med kun 2 minutters gang fra gågaden, og alle midtbyens attraktive faciliteter har denne lejlighed en unik beliggenhed. Her får du et rummeligt soveværelse, og en opholdsstue der ligger i åben forbindelse med køkkenet. En velindrettet lejlighed, der er klar til indflytning.
Se lejligheden til salg her 

Se også: Alle lejligheder til salg i Aalborg

Herluf Trolles Gade 1, st tv, 9000 Aalborg
Pris: 1.189.000 kr. 

Studiebolig_aalborg

En lys og indbydende lejlighed, hvor beliggenheden er helt i top. Endvidere finder man lystbådehavnen i kort afstand, så du kan nyde den dejlige natur og gåture ved vandet. I stuen er der plads til både middagsbord og sofahjørne. Fra lejlighedens soveværelse er der indgang til badeværelset. Lejligheden er det oplagte valg til den enlige, parret eller som forældrekøb.
Se lejligheden til salg her

Provstejorden 2, st tv, 9000 Aalborg
Pris: 795.000 kr.

Studiebolig_Aalborg

En velindrettet etværelses lejlighed tilbagetrukket fra Hobrovej. Her får du både Aalborgs fredelige omgivelser og det pulserende storbyliv. Indenfor kort afstand er der flere indkøbsmuligheder, Aalborg Storcenter samt offentlige transportforbindelser, hvor man nemt og hurtigt kan komme til og fra uddannelsesinstitutionerne.
Se lejligheden til salg her

Se også: Alle lejligheder til salg i Danmark