Seneste artikler

Studiebolig: Så meget kan du få for pengene i Aalborg

Flere unge starter på deres drømmestudie til februar. Det betyder rift om de velegnede studieboliger i de store byer. Jagten efter en bolig kan være besværlig, og mange studerende har svært ved at finde en bolig til en rimelig pris. Men et forældrekøb kan måske være en løsning. Bolighed har fundet fem studievenlige boliger – alle til under 1.500.000 kr. i Aalborg.

Hobrovej 95, 1 tv, 9000 Aalborg
Pris: 1.195.000 kr. 

Studiebolig Aalborg

Boligen ligger i cykelafstand til Aalborg centrum, gågaden og det hyggelige cafémiljø. Der er både gode indkøbsmuligheder og busforbindelser tæt på boligen – og bus til Aalborg universitet. Lejligheden er fordelt med en entré, badeværelse, køkken og soveværelse. Fra soveværelset er der adgang til en fransk altan. Stuen har altan og et dejligt lysindfald. Her er der plads til både stole og havebord. Forældrekøb og udlejning er tilladt.
Se lejligheden til salg her

Se også: Alle lejligheder til salg i Aalborg under 1,5 mio

Ryesgade 43, st tv, 9000 Aalborg
Pris: 1.298.000 kr. 

Studiebolig Aalborg

Lejligheden er beliggende i et af Aalborgs populære områder. Der er et hyggeligt café- og restaurationsmiljø, grønne arealer og bådehavnen inden for kort gåafstand. Tog- og busforbindelser ligger endvidere tæt på ejendommen. Lejligheden består af et stort lyst køkken, bad og soveværelse.  I stuen er der både plads til sofaarrangement og spisebord.
Se lejligheden til salg her

Rantzausgade 47, 4 th, 9000 Aalborg
Pris: 1.350.000 kr.

I hjertet af Aalborg ligger denne 2-værelses lejlighed. Byens mange faciliteter og tilbud ligger i kort gåafstand. Det samme gør bus- og togforbindelser, som er lige uden for døren. Lejligheden er løbende blevet vedligeholdt og renoveret. Boligen har en fordelingsentré med adgang til alle rum, et lyst badeværelse, køkken og soveværelse med synlige bjælker. Stuen har adgang til en lille altan, hvor man kan se gaderne i Aalborg.
Se lejligheden til salg her 

Se også: Alle lejligheder til salg i Aalborg

Himmerlandsgade 3, 3 tv, 9000 Aalborg
Pris: 1.395.000 kr. 

Studiebolig Aalborg

Indflytningsklar 2-værelses lejlighed, som byder på både nyt køkken og badeværelse. Lejligheden er beliggende i det populære Øgadekvarter. Indkøb, Østre Anlæg og Aalborg Universitet ligger tæt på lejligheden. Boligen består af badeværelse, køkken, stue og soveværelse. Stuen er rummelig og nem at indrette. Lejligheden er særdeles velegnet til par,  den enlige, forældrekøb eller som delelejlighed.
Se lejligheden til salg her

Istedgade 6, st th, 9000 Aalborg
Pris: 1.198.000 kr.

Studiebolig aalborg

Lejligheden ligger centralt i Aalborg på en rolig adresse. Her er byen i gåafstand, hvor man finder mange madsteder, kulturliv og fjorden. Lejligheden er løbende blevet renoveret og fremstår i god stand. Man træder ind i en fordelingsentré, som badeværelset ligger i forlængelse af. Til højre ligger stuen, hvor der er et skønt lysindfald. Dertil et køkken og værelse, hvor der både er plads til skab og skrivebord.
Se lejligheden til salg her

Se også: Alle lejligheder til salg i Danmark

Skal du købe bolig?
Hvis du står over for en kommende bolighandel, så husk, at Bolighed hjælper dig med at komme sikkert i mål. Vores personlige købermægler hjælper dig på vej, når drømmeboligen er fundet. Uanset hvor langt du er med dit boligkøb, er vi klar til at hjælpe.

Kontakt købermægler her

Til top

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os