Studiebolig_Aarhus

Studiebolig: Så meget kan du få for pengene i Aarhus

For mange kommende studerende står studiestarten for døren og flere uddannelser lukker fristen for optagelse den 15. januar 2019. Derfor er der i øjeblikket kamp om de helt rigtige studieboliger i de større danske byer. Men jagen på den rigtige og billige studiebolig er ikke altid ligetil. I Bolighed har vi fundet frem til fem boliger, der er velegnet som studiebolig i Aarhus. Alle boliger ligger prismæssigt under 2.000.000 mio. kr.


Langenæs Allé 45, 1. sal, 8000 Aarhus C
Pris: 1.175.000 kr. 

Denne fine 1-værelses lejlighed er centralt beliggende i Langenæs, der er et roligt kvarter i Aarhus med gode indkøbsmuligheder og kun et stenkast fra offentlig transport. På trods af de begrænsede 43 kvadratmeter er lejligheden helt indflytningsklar med et velholdt køkken og et mindre badeværelse. Alt i alt en fin 1-værelses til prisen, der vil fungere perfekt som studiebolig.
Se lejligheden til salg her.

Silkeborgvej 164, st. tv., 8000 Aarhus C
Pris:  1.698.000 kr. 

Studiebolig_Aarhus

I denne 2-værelses lejlighed får du en beliggenhed, der ikke kunne matche studielivet bedre. Aarhus University ligger kun få minutter fra boligen, og du får derfor en beliggenhed, der ikke alene ligger tæt på dit studie, men også deles af andre ligesindede. Silkeborgvej er derfor en god vej at kigge efter, hvis formålet med lejligheden er studiebolig. Boligen er udstyret med et nyrenoveret køkken og en rummelig samt lys dagligstue. Værelserne fordeler sig på 50 kvadratmeter.
Se lejligheden til salg her.

Strandvejen 8A, kl. th., 8000 Aarhus C
Pris: 995.000 kr. 

Studiebolig_Aarhus

Ideel 1-værelses lejlighed til den kommende studerende, der søger nogle hyggelige rammer, når du ikke befinder dig på studiet. Lejligheden ligger i stuehøjde med splinternye trægulve og et lille tekøkken. Lejligheden kan findes i det meget omtalte Frederiksbjerg, hvor der er masser af caféer, butikker og indkøbsmuligheder.
Se lejligheden til salg her.

Tøndergade 96, 3. th., 8000 Aarhus C
Pris: 1.598.000 kr.

Studiebolig_Aarhus

Denne 2-værelses lejlighed på 46 kvadratmeter ligger også i det rolige Langenæs kvarter. Her får man virkelig noget for pengene, da planløsningen sørger for, at kvadratmeterne er indrettet optimalt. Køkkenalrummet er hjertet i lejligheden og det store ekstraværelse har potentiale til både at fungere som soveværelse, kontor eller noget tredje.
Se lejligheden til salg her.

Stationsvej 2A, 2. sal, 8330 Beder 
Pris: 1.095.000 kr. 

Studiebolig_Aarhus

Vores sidste bud på en velegnet studiebolig ligger modsat de andre lidt længere væk fra Aarhus. Beder er en lille hyggelig jysk by, der tjener formål som en forstad til Aarhus. Lejligheden ligger 100 meter fra den nye Letbane, og der er derfor nemme muligheder for både at komme til studiet og generelle indkøbsmuligheder. Du får lidt flere kvadratemeter for pengene, så snart du tager lidt afstand fra Aarhus midtby. Denne lejlighed rummer hele 89 kvadratmeter fordelt på 3 værelser, hvorfor den også er delevenlig med en medstuderende.

Se lejligheden til salg her.