Studiebolig KBH

Studiebolig: Så meget kan du få for pengene i København

Studiebolig og studiestart hænger ofte sammen. Om få uger starter flere unge på deres drømmestudie. Og det betyder rift om studievenlige boliger i de store byer. Boligjagten kan være besværlig, og mange studerende har svært ved at finde en bolig til en rimelig pris. Men et forældrekøb kan måske være en løsning for nogle. Bolighed har fundet fem studievenlige boliger – alle til under 2.000.000 kr. i København.

Frankrigsgade 27, 1 tv, 2300 København S
Pris: 1.395.000 kr. 

Denne lejlighed er ideel som studielejlighed. Lejligheden er centralt placeret på Amager, hvor Amagerbro Metro-station og Amager Strandpark er i gåafstand. Indkøbsmuligheder, Amager Centeret, Fitness og KUA ligger også inden for kort afstand. Lejligheden byder på en entré, hvor man kommer til lejlighedens badeværelse eller stue.  Fra stuen er der udgang til en altan og et køkken.
Se lejligheden til salg her

Se også: Alle lejligheder til salg i København under 2.000.000 kr. 

Vigerslevvej 36B, 1 th, 2500 Valby
Pris: 1.995.000 kr. 

Studiebolig KBH

Lejligheden ligger tæt på gode indkøbsmuligheder ved Spinderiet, og i Valby er der et hyggeligt cafémiljø. Både tog- og busforbindelser ligger indenfor kort afstand, og indre by kan på cykel nås på 20 min. Lejligheden er stor, lys og indbydende med gode rum. Her er et lyst badeværelse, rummeligt køkken og 2 store lyse rum. En lejlighed der er indflytningsklar.
Se lejligheden til salg her

Katrinedalsvej 46, 1 17, 2720 Vanløse
Pris: 995.000 kr. 

Studiebolig KBH

Boligen er centralt beliggende i det eftertragtede Katrinedalskvarter i Vanløse. Her er der kun 2 minutters gang til Metro, S-tog og Vanløses nye center Kronen. Der findes gode indkøbsmuligheder, specialbutikker, caféer og fitness indenfor kort afstand. Lejligheden er en lille hyggelig 1-værelses lejlighed. Planløsningen udgør en fordelingsentré, badeværelse, lys og imødekommende stue med et lille køkken. Der er adgang til to store fælles tagaltaner og gratis parkeringsfaciliteter.
Se lejligheden til salg her

Se også: Alle lejligheder til salg i Danmark under 2.000.000 kr. 

Gerbrandsvej 10, st 1, 2300 København S
Pris: 1.595.000 kr. 

Studiebolig KBH

Lejligheden ligger omkring 200 meter fra Sundbyvester Plads. Her er der busforbindelser til hovedbanegården, som kører hvert ca. 3-5 minut. Lejligheden er indbydende og lys. Stuen har plads til både sofaarrangement og spisebord. Soveværelset ligger i forlængelse af stuen, hvor der er garderobeskabe. I den anden del af lejligheden er et velholdt og indbydende køkken med både gaskomfur og opvaskemaskine fra 2018. På badeværelset er der både gulvvarme og vindue.
Se lejligheden til salg her

Haydnsvej 13, st th, 2450 København SV
Pris: 1.895.000 kr. 

Studiebolig KBH

Denne bolig ligger i hjertet af Sydhavnen i en indflytningsklar lejlighed med direkte udgang til privat havestykke. Der findes cafémiljø og indkøbsmuligheder tæt på lejligheden. Der er gode offentlige transportmuligheder, og 10 min på cykel til indre by. Lejligheden har et køkkenalrum  med direkte udgang til haven. I køkkenalrummet er der plads til både sofa- og spisearrangement. Hertil et badeværelse og soveværelse.
Se lejligheden til salg her