Studiebolig_Odense

Studiebolig: Så meget kan du få for pengene i Odense

Studiebolig og studiestart hænger uløseligt sammen. Flere unge starter på deres drømmestudie til februar. Det betyder rift om de velegnede studieboliger i de store byer. Jagten efter en studiebolig kan være besværlig, og mange studerende har svært ved at finde en bolig til en rimelig pris. Men et forældrekøb kan måske være en løsning. Bolighed har fundet fem studievenlige boliger alle til under 1.500.000 kr. i Odense.


Damhusvej 22, st th, 5000 Odense C
Pris:  1.495.000 kr.

Lejligheden er centralt beliggende i Skibhuskvarteret, og ligger tæt på både skole og indkøbsmuligheder. Lejligheden befinder sig endvidere i cykelafstand til banegården, UNI og Odense City. Boligen består af en stor rummelig fordelingsentre, et badeværelse med gulvvarme og en stor stue med et skønt lysindfald. I stuen er der plads til sofaarrangement samt et tilhørende værelse. Lejligheden rummer også et stort soveværelse.
Se lejligheden til salg her

Vindegade 95, 1 tv, 5000 Odense C
Pris: 995.000 kr.
Studiebolig_Odense_2

I midten af Odense City finder du denne lejlighed. Her ligger byens butikker, indkøbsmuligheder, fitness og caféliv i gåafstand. Offentlig transport og Odense Banegård findes også i kort afstand. Lejligheden er indrettet med en entré, hvor der er rigeligt med skabsplads. køkken og stue ligger i åben forbindelse med hinanden, og her er der plads til sofa og spiseplads. Lejligheden består også af et soveværelse, som er afskærmet med en skillevæg. En perfekt studielejlighed i centrum af Odense.
Se lejligheden til salg her

Læs også: Alle lejligheder til salg i Odense

Vibekevej 41, st 20, 5250 Odense SV
Pris: 1.375.000 kr.
Studiebolig_Odense

I Odense findes dette enderækkehus, der står med status som en ejerlejlighed. Boligen er beliggende i et roligt og lukket vænge, hvor både indkøb, busforbindelse og grønne områder er indenfor kort afstand. Boligen ligger endvidere i cykelafstand til både OUH og UNI. Rumfordeling består af et lyst køkken, nyt badeværelse, soveværelse og en rummelig stue, hvor der er god plads til spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der direkte udgang til terrassen og den sydvestvendte have.
Se lejligheden til salg her

Nyborgvej 98, 1 tv, 5000 Odense C
Pris: 1.425.000 kr.
Studiebolig_Odense

Denne lejlighed er beliggende i et af Odenses hyggelige områder. Lejligheden ligger i cykelafstand til flere af byens uddannelsesinstitutioner og Odense midtby. Der er endvidere flere indkøbsmuligheder nær boligen.  Rumfordelingen består af en fordelingsentré, et rummeligt soveværelse, badeværelse fra 2007 og en hyggelig stue. Lejligheden har desuden egen p-plads.
Se lejligheden til salg her

Læs også: Se alle ejerlejligheder til salg i Danmark

Middelfartvej 143, st tv, 5200 Odense V
Pris: 1.295.000 kr. 
Studiebolig_Odense

Denne lejlighed er indflytningsklar, og ligger i cykelafstand til Odense Centrum. Indkøbsmuligheder og spisesteder er i gåafstand, og lejligheden ligger tæt på den kommende letbane. Lejligheden indeholder en fordelingsgang med adgang til alle lejlighedens øvrige rum. Lejligheden er yderst velholdt og har et naturligt lysindfald. Køkkenet er et gammelt snedker køkken, hvor stilen er gennemgående. Stuen er rummelig med plads til både spise- og sofaarrangement. Lejligheden byder også på et nyere badeværelse.
Se lejligheden til salg her