København by

Studievenlige lejligheder til under 1 mio. kr.

Kampen om små lejligheder i de store universitetsbyer går i gang hvert år op til studiestart.  Her begynder tusindvis af unge på deres drømmestudie, og mange flytter for at komme tæt på skoler og byliv. Måske er det en løsning ligefrem at købe en ejerlejlighed? Se her, hvor langt du kommer for under 1 mio. kr.

På Bolighed.dk kan du søge på boliger til salg i hele landet og tjekke dine månedlige udgifter ved at sidde i boligen. Du kan selv vælge dine søgekriterier og fx sætte din max pris for lejligheder. Her er vores bud på de mest budgetvenlige lejligheder – se hele listen med ejerlejligheder til salg i Danmark til under 1 mio. kr. her:

Ejerlejligheder til under 1 mio. kr. i hele Danmark

Lejligheder til under 1 mio. kr. i København, Aarhus, Aalborg og Odense

Der er lige nu en del lejligheder til salg i hele Danmark til under 1 mio. kr. Men kun få af dem ligger i København, Aarhus,  Aalborg eller Odense. Og det er typisk her, det kan være svært at finde en studiebolig, som er til at betale. Hvis man sammenligner prisen for kollegieværelser og privatudlejede værelser, så kan ejerlejligheder nogle gange være et fornuftigt alternativ. Især hvis de ligger i den billige ende, og hvis de er velegnede som forældrekøb. Det lave renteniveau og reglerne for boligstøtte, gør det stadig muligt at lave en fornuftig investering, som hænger sammen for både den studerende og for forældrene. Det er dog altid vigtigt at huske på, at et forældrekøb først og fremmest bør være et spørgsmål om at hjælpe den studerende med at få et sted at bo under studierne. Priserne på lejligheder i de store byer er kommet højt op, og de kan falde i de kommende år.

Med vores søgeværktøj på Bolighed.dk, kan du selv gå på jagt efter boliger i alle prisklasser, men her er nogle bud på de billigste lejligheder i de største byer lige nu: