Seneste artikler

Studievenlige lejligheder til under 1,5 mio kr.

Bybillede

Mange unge er lige startet på deres nye studie. Det betyder travlhed på boligmarkedet, hvor der er rift om de studievenlige lejligheder. Her kan du se, hvor meget du kan få for under 1,5 mio. kr. i storbyerne.

Mange unge flytter for at komme tættere på skole og byliv, men det kan være svært at finde en studievenlig lejlighed i de eftertragtede universitetsbyer. Økonomien skal hænge sammen, og lejlighederne kan være svære at betale i de populære områder. Lige nu ser man et større udbud af lejligheder til salg, men der er stadig rift om de billige studievenlige boliger. Det er attraktivt at bo centralt i byen, med kort afstand til byliv og studie. Priserne befinder sig derfor sjældent i den billige ende, og det kan være en dyr fornøjelse at erhverve sig en lejlighed.

Se hele listen: Boliger til salg for under 1,5 mio kr. i hele Danmark 

Hvis man sammenligner ejerlejligheder med privatudlejning af værelser eller kollegieværelser i de store byer, så kan det nogle gange være en fordel at købe en ejerlejlighed. Lejlighederne, som befinder sig i den billige ende, er ofte oplagte som forældrekøb. Særligt i øjeblikket hvor renteniveauet er usædvanligt lavt, og hvor man som studerende kan få boligstøtte.

Se også: Få adgang til de hemmelige boliger til salg

På Bolighed.dk kan du søge efter bolig til salg i hele landet. Her har du mulighed for at tjekke, hvad det koster at bo i boligen ud fra de månedlige udgifter. Du kan endvidere selv vælge dine søgekriterier samt sætte en  maksimum pris for, hvad lejligheden må koste. Her er de billigeste lejligheder i storbyerne til under 1,5 mio kr:

 

Til top

Stå stærkt i dit boligkøb med Bolighed Købermægler

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os