Aarhus_vinkelvej

Top 5: Dyreste villaer til salg i Aarhus

Drømmer du om en eksklusiv villa i Aarhus? Bolighed har fundet de fem dyreste villaer i Aarhus Kommune, som er udbudt til salg lige nu. Boligerne byder på både velbevaret arkitektur, moderne luksus og udsigt til vandet.

Denne bolig befinder sig i den eksklusive kategori, hvor der er fokus på velbevaret arkitektur og moderne luksus. Boligen er beliggende i Risskov, med udsigt over Aarhusbugten. Her findes mange specialbutikker, andre indkøbsmuligheder, skoler og institutioner. Palæejendommen udgør 451 kvm. og ligger på en lukket privat vej. Huset er opført i 1917 af den anerkendte Aarhusarkitekt Axel Høeh-Hansen, og er særdeles velholdt. En af byens smukkeste ejendomme.
Se boligen til salg her 

Mirabellevej 9, 8240 Risskov
Pris: 26.900.000 kr. 
Aarhus_mirabellevej

Med den bedste placering i Strandvængekvarteret og i første række til Aarhusbugten, er denne pragtvilla et yderst sjældent salg. Boligen ligger direkte ned til stranden, hvor man fra hoveddøren har udsigt til vandet. Fra boligens terrasse kan man høre bølgerne fra havet og se ind over Aarhus Ø.
Villaen er opført i 1907, og har et boligareal på 261 kvm. I forbindelse med spisestuen er der indrettet et vinrum med plads til 900 flasker.
Se boligen til salg her

Se også: Alle villaer til salg i Aarhus

P. Heises vej 10, 8000 Aarhus C
Pris: 19.500.000 kr.
Aarhus_P. HEISES VEJ

Leder du efter ny bolig, hvor både familieliv og attraktiv beliggenhed er i fokus, så er boligen fundet. Med både by og vand indenfor rækkevidde er der mange muligheder, herunder et udvalg af specialbutikker, kaffebarer og gode restauranter i det hyggelige Frederiksbjerg. Patriciervillaen blev opført i 1922, men er blevet gennemrenoveret, hvor den oprindelige stil og atmosfære er bevaret. Her får du kvalitet og stil på 354 m2 i et eftertragtet liebhaverkvarter.
Se boligen til salg her

Vinkelvej 6 A, 8240 Risskov
Pris: 18.000.000 kr. Aarhus_vinkelvej

I det attraktive Risskov nord for Aarhus finder man denne hvide palævilla med udsigt over Aarhus bugt. Boligen fordeler sig på 425 kvm., hvor der er mange detaljer og hyggelig stemning.  Daginstitution, gymnasium, Risskov Skole og gode indkøbsmuligheder findes indenfor kort rækkevidde. Aarhus C findes kun femten minutter væk på cykel.  En udsøgt palævilla med havudsigt i Risskov.
Se boligen til salg her

Humlevej 16, 8240 Risskov
Pris: 16.500.000 kr. 

Aarhus_humlevej
En bolig med beliggenhed og arkitektur i særklasse. Villaen er tegnet af den aarhusianske arkitekt Knud Friis, der har sørget for fuldt udbytte af beliggenheden. Nær boligen finder man supermarkeder, caféer, restauranter samt idrætsanlæg, skoler og institutioner. På kun 10 minutter er man i centrum af Aarhus. I 1970 fik direktør Poul Jensen opført den 250 kvm. store villa. Med kun to ejere igennem årene er den originale arkitektur bevaret, så man stadig ser Friis og Molktes klassiske stilgreb.
Se boligen til salg her