Seneste artikler

Top 5: Dyreste villaer til salg i Odense

Drømmer du om en eksklusiv villa i Odense? Bolighed har fundet de fem dyreste villaer i Odense Kommune, som er udbudt til salg lige nu. Boligerne byder på både velbevaret arkitektur, moderne luksus og direkte adgang til Odense Å.

Langelinie 197, 5230 Odense M
Pris: 24.000.000 kr.
Dyreste_villa_odense

En enestående patriciervilla på en af Odenses mest mondæne adresser i Hunderupkvarteret. Boligen ligger på Langelinie ud mod Fruens Bøge og Skovsøen. Boligen udgør 355 kvadratmeter, og har opvarmet pool i baghaven. På femten minutter kan man gå til Odense Centrum. Her kommer man forbi Odense Zoo og Fruens Bøge. I området ligger der også en del af byens privatskoler.
Se boligen til salg her

Langelinie 175, 5230 Odense M
Pris: 15.950.000 kr.
Dyreste_bolig_2

På langelinie  i Odense finder man denne liebhaverejendom på hele 233 kvadratmeter. Hertil en undertage på 70 kvadratmeter, hvor der er en eksklusiv vinkælder. Fra huset er der udsigt til engen, skoven og åen. Villaen er tegnet af en arkitekt og er opført i 1925. I 2004-2005 er der blevet foretaget en større ombygning, hvor der blev lavet den kobberbelagte tårnbygning. Boligen byder på både guldfiskebassin og bålplads i haven.
Se boligen til salg her

Se også: Alle villaer til salg i Odense 

Platanvej 24, 5230 Odense M
Pris: 14.500.000 kr.
Dyreste_bolig_3

Denne herskabsvilla er beliggende i Hunderup kvarteret på en fredelig vej med kort afstand til Odense Å og gåafstand til bymidten. Ejendommen er fra 1914, og er på 348 kvadratmeter. I 2013 blev villaen gennemrenoveret. Igennem renovationen har der været fokus på at bevare de klassiske og oprindelige detaljer i høj kvalitet.
Se boligen til salg her

Langelinie 91, 5230 Odense M
Pris: 13.990.000 kr.
Dyreste_Bolig_4

Denne villa har en af Odenses mest attraktive adresser med kort afstand til by og natur. Boligen udgør 245 kvadratmeter med en anvendelig kælder på 139 kvadratmeter. Villaen har en helt særlig parklignende have, hvor der er både sø og vandløb. Fra haven er der direkte adgang til Odense Å. Villaen er opført i 1934, og den arkitektioniske inspiration er hente direkte fra England.
Se boligen til salg her

Se også: Alle villaer til salg i Danmark

Langelinie 85, 5230 Odense M
Pris: 13.500.000 kr.Dyreste_Bolig_Odense

I folkemunde bliver huset kaldt det engelske hus på vejen. Årsagen er blandt andet det markante tag, småsprossede vinduer og de mange detaljer på facaden. Villaen udgør 290 kvadratmeter, og haven går helt ned til Odense Å. Her er der direkte adgang til stisystemerne, som følger åen ind til centrum.
Fra terrassen er der en skøn udsigt over den parklignende have med åløb, hvor der er en lille bro over.
Se boligen til salg her

Skal du købe bolig?
Lad vores købermægler hjælpe dig med med at forhandle prisen ned på din næste bolig.

Kontakt købermægler her

Til top

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os