Villa_bornholm

Top fem: dyreste villaer til salg på Bornholm

Drømmer du om en eksklusiv villa på Bornholm? Bolighed har fundet de fem dyreste villaer i Bornholm Kommune, som er udbudt til salg lige nu. Flere af boligerne har en enestående beliggenhed med fantastisk havudsigt.

 

Storedalen 14, 3770 Allinge
Pris: 5.595.000 kr.

Dyreste villa_bornholm

På Nordbornholm mellem byerne Tejn og Allinge ligger “Det grønne bjerg”, som ejendommen bliver kaldt i daglig tale. Ejendommen har indtil nu fungeret som kursus/feriecenter. Boligen er registeret som en villa med to tilhørende  ferielejligheder. De kan både anvendes som feriebolig eller bolig efter eget ønske. På grunden finder man flere solrige terrasser i haven med en enestående udsigt.
Se boligen til salg her 

Vang 45B, 3790 Hasle
Pris: 4.000.000 kr. 

Villa_bornholm

En unik liebhavervilla uden bopælspligt med både swimmingpool og havudsigt. Boligen er beliggende i det idylliske fiskerleje Vang, hvor der er naturskønne omgivelser, skovarealer og en lille flot havn. Ejendommen er blevet moderniseret og har et ugeneret haveareal med græsplane og poolområde, hvor swimmingpoolen endda er opvarmet. Den helt rigtige placering med udsigt over Østersøen.
Se boligen til salg her 

Se også: Alle villaer til salg på Bornholm

Strandvejen 91, 3770 Allinge
Pris: 3.995.000 kr. 

Villa_bornholm

Et charmerende hus med en fantastisk beliggenhed på Strandvejen i Sandvig. Bindingsværkshuset med småsprossede vinduer rummer både charme og idyl. Her får man en fantastisk havudsigt over Østersøen, og flere muligheder for at finde en plads i solen i haven på alle tider af dagen. Sandvig og Allinge er for længst vokset sammen, og derfor er både indkøb og skole indenfor kort afstand.
Se boligen til salg her 

 

Strandvejen 11, 3790 Hasle
Pris: 3.995.000 kr. 

Villa_bornholm

Villaen ligger i 1. række med  udsigt til Hasle Havn. På en 3.530 kvadratmeter stor grund får man panoramaudsigt til Østersøen fra alle villaens 3 plan. Her får man en nem have med mange frugttræer og plads til hele familien. Ejendommen er løbende blevet renoveret og fremstår derfor i særdeles god stand.
Se boligen til salg her 

Se også: Alle villaer til salg i Danmark 

Storegade 36, 3700 Rønne
Pris: 3.900.000 kr. 

Villa_bornholm

Bornholms Regionskommune har besluttet at sælge Amtmandsgården i Rønne. Boligen er en af Rønnes mest markante og historiske ejendommen. Det er en fredet bygning, som er beliggende i den gamle del af Rønne i de brostensbelagte gader. Mange af byens faciliteter ligger i  gåafstand, og boligen fremstår i velbygget stand med en fantastisk parklignende have.
Se boligen til salg her