Rækkehus_svanemøllen

Vild pris: Se Danmarks dyreste rækkehus

Ambassader, eksklusive specialbutikker og aftenbadning i Svanemøllehavnen lige for enden af vejen. Der er grunde nok til at forelske sig i landets dyreste rækkehus

I det eksklusive Svanemøllekvarter mellem Østerbro og Hellerup skal du have den helt store pengepung op af lommen for at blive ejer af det 334 m2 store rækkehus på Svanevænget 34. Prisen er nemlig sat til 20.995.000 kr. – og dermed indtager det førstepladsen som Danmarks allerdyrest rækkehus til salg lige nu.

Rækkehus_svanemøllen

For den svimlende pris får du til et historisk hus fra 1930 med 6 værelser, høj til loftet og god plads til både børn og au-pair. Der er pejs i stuerne og en gammel have med frugttræer og roser.

Ifølge ejendomsmægler, Ivan Eltoft Nielsen, er huset noget helt særligt, fordi man kan spise is og nyde udsigten over vandet for enden af vejen. Her kan du se helt til Sverige, og du er i gåafstand fra Svanemøllens lystbådehavn.

Udbudsprisen på næsten 21 mio. kr. betyder, at m2-prisen kommer op på 62.860 kr. Det er ifølge Bolighed.dk lidt over den gennemsnitlige kvadratmeterpris på 56.582 kr. for villaer og rækkehuse i området. Huset er tidligere solgt for 14 mio. kr. i 2015, og tilbage i 1997 er det registreret, at huset blev handlet for 3.085.143 kr.

Rækkehus_svanemøllen

Se huset til salg