Seneste artikler

Få adgang til det hemmelige boligmarked

Familie søger bolig på Ipad

 

Boligkøbere på boligportalen Bolighed bliver nu matchet med boligsælgere på Skuffesalg.dk, og det er en fordel for begge parter, mener administrerende direktør Christian Jaspers.

Boligkøberne får adgang til mange flere boliger, og sælgerne slipper for at betale de høje salærer, som typisk er forbundet med et boligsalg. Alene salær og markedsføring kommer nemt op i omkring 90-100.000 kr. ved et almindeligt hussalg.

”På Skuffesalg.dk giver vi boligkøbere adgang til hele markedet – også den del af boligerne, der ellers ikke kommer ud på det åbne marked”, siger Christian Jaspers.

Det anslås, at omkring 10 procent af alle bolighandler aldrig bliver annonceret på nettet og i aviser, og det er denne ”hemmelige” del af markedet, som Bolighed i første omgang vil give køberne adgang til på Skuffesalg.dk. 

”Tre ud af fire boligkøbere er også sælgere, og normalt er du nødt til at sælge din bolig, før du kan købe en anden. Med Skuffesalg.dk tilbyder vi nu sælgerne en diskret og billig mulighed for at teste markedet i deres eget tempo”, siger Christian Jaspers.

Læs mere om Skuffesalg.dk her

Undgå liggepest 

På Skuffesalg.dk kan man sætte sin bolig til salg, uden at der registreres liggetid nogen steder. Derfor undgår man, at boligen får det, der blandt ejendomsmæglere bliver kaldt ”liggepest”. Når en ejendom har en liggetid på flere hundrede dage, så kan det skræmme mulige købere væk, og man kan blive tvunget til at give et stort prisafslag.

”Der er en klar sammenhæng mellem pris og liggetid, og selv om boligmarkedet på det seneste har oplevet en bedring, så kæmper boligejere i mange kommuner stadig med liggetider på flere hundrede dage. Her er et skuffesalg en mulighed for at sætte boligen til salg, uden at den mister nyhedsinteressen og med tiden bliver udsat for massivt prispres”, siger Christian Jaspers.

Et helt nyt marked

Boligsælgerne har nu fået et helt nyt værktøj. Og uanset om man blot vil ”teste markedet af” for at se, om man kan få drømmeprisen, eller om man ønsker at få sat fart på sit boligsalg, så kan Skuffesalg.dk være det første skridt på vejen. Senere kan man gå videre til et traditionelt ejendomsmæglersalg, hvis det viser sig, at drømmekøberen alligevel ikke dukker op i skuffen.

Læs mere om Skuffesalg.dk hos Bolius

 

Til top

Stå stærkt i dit boligkøb med Bolighed Købermægler

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os