Boligstylist hjalp Lone

Lone fik hjælp af boligstylisten

Lone Storm fra Fyn fik besøg af Boligheds boligstylist, Vivi Bang. Her kan du læse, hvilke tips hun fik til at forvandle stuen.

Hvad skulle du have hjælp med derhjemme?

– Jeg ville gerne have hjælp til at få min stue til at se mere “stilet” ud. Jeg syntes selv, at det så ud, som om der bor en ung pige og ikke en voksen kvinde. Så jeg ville gerne have en linje i farverne, og noget der kunne bryde. Dog var kravet, at det helst skulle være med de fleste af de større ting, jeg havde i forvejen.

Var der nogen af boligstylistens råd, der overraskede dig? Hvorfor?

– Stylisten foreslog en mørk farve evt. blommefarvet på endevæggen. Og jeg var bange for, at stuen ville se alt for lille ud. Hun foreslog også, at jeg malede min trappe til 1. salen sort. Ikke trinene, men siderne på trappen, og det havde jeg slet ikke tænkt på. Igen var jeg bange for, det ville blive for mørkt, men jo mere jeg tænker over det, jo mere tændt bliver jeg på ideen.

Hvad vil du gå videre med på baggrund af boligstylistens råd?

– Jeg har en gammel grøn lænestol, som jeg havde dækket med et stykke stof. Det foreslog stylisten, at jeg tog af og i stedet lod den grønne farve være en del af den gennemgåede farve i tilbehøret. Eksempelvis i farven på marmor-lysestager og ved at ændre farven på mine puder.

– Jeg har også besluttet at male væggen blommefarvet (Jeg har faktisk allerede gjort det). Og jeg har skiftet lampen ud over spisebordet til en sort. Det har jeg villet i et stykke tid, men ikke rigtig haft modet til. Jeg lader også nu min gamle lænestol stå uden stof, hvilket helt klart er meget pænere, selvom stoffet er temmelig slidt. Jeg vil også henad vejen få købt noget af det tilbehør, som hun forslog.

Blå bog om boligstylisten Vivi Bang

  • Vivi Bang er professionel boligstylist og indretningskonsulent
  • Hun ejer sammen med arkitekten Christian Korsgaard firmaet Wise Interior.
  • http://wiseinterior.dk/
Boligstylist Vivi Bang
Boligstylist Vivi Bang