Seneste artikler

Sommerhus i Hornbæk: nyeste sommerhuse til salg

Efteråret er over os, og særligt i vintermånederne er der større mulighed for at forhandle et prisafslag hjem på et sommerhus. Der er færre købere i vinterhalvåret, og husene viser sig måske ikke fra deres bedste side, når bladene falder af træerne. Derfor er det i de næste måneder, at du kan gøre et godt køb.

Hornbæk er et af Nordsjællands mest eftertragtet sommerhusområder, hvor der er et pulserende byliv om sommeren. Stranden er blevet et attraktivt tilflugtssted på de varme sommerdage. Havnebyen byder på charme og masser af god stemning særligt omkring de gamle bindingsværkshuse.  Bolighed har fundet de fem nyeste sommerhuse, som er til salg i Hornbæk.

Rosenvej 1, 3100 Hornbæk
Pris: 2.375.000 kr. Sommerhus_Hornbæk_rosenvej

Dette sommerhus har den helt rigtige sommerhusstemning fyldt med masser af charme. Sommerhuset er et lille ét af slagsen, men hver en kvadratmeter er udnyttet. Her kan man både nyde stemningen indenfor eller udenfor på den skønne delvist overdækket terrasse, hvor der er adgang til haven.
Se sommerhuset til salg her 

Hornebakken 3, 3100 Hornbæk
Pris: 18.000.000 kr.

Et udsædvanlig flot sommerhus beliggende i et attraktivt sommerhusområde i det gamle Hornbæk. Her er der nem adgang til strand og byen via stisystemer. Sommerhuset er i en kategori for sig selv. Det er opført i 1969 og total renoveret i 2016. Huset byder på mange unikke detaljer og et helt fantastisk lysindfald. Et sommerhus hvor der er plads til hele familien.
Se sommerhuset til salg her 

Tennisvej 20, 3100 Hornbæk
Pris: 7.195.000 kr.
Sommerhus_hornbæk_Tennisvej-2

Dette sommerhus befinder sig på en af Hornbæks mest eftertragtede adresser. Boligen er opført i 2005, hvilket ses i den moderne og lyse indretning. Sommerhuset kan bruges som helårsbolig, hvor der er plads til den store familie. Huset har syv soverum og et tilhørende gæstehus. Fra huset er der adgang til en stor solrig have og terrasse. Her kan man opholde sig til langt ud på aftenen, hvor skydevinduerne giver læ for vinden.
Se sommerhuset til salg her

Pilegårdsvej 19, 3100 Hornbæk
Pris: 1.995.000 kr. 

I gåafstand til Hornbæks hyggelige bymidte finder man dette sommerhus. Sommerhuset er tæt placeret på den populære badestrand og havnemiljø. Huset fremstår i original stand med fyrretræsgulve, åbent køkkenalrum og stue i ét. Fra opholdsstuen er der adgang til en sydvendt træterrasse, som er delvist overdækket. Der er masser af gode muligheder i dette sommerhus.
Se sommerhuset til salg her

Ravnsbækvej 2, 3100 Hornbæk
Pris: 2.295.000 kr. Sommerhus_hornbæk_ravnsbæk-2

Der er en helt særlig sommerhusstemning i dette sommerhus med stråtag, træfacader og grønne omgivelser. Sommerhuset ligger på en privat lukket grusvej. Her er en veldrevet grundejerforegning, som blandt andet indebærer privat tennisbane. Fra sommerhuset er der 10 minutters gågang til stranden og 10 minutter på cykel til havnen og bylivet. Sommerhuset har gennemgået en større renovering, så det fremstår i flot stand. Ydermere er der et brugbart gæstehus på grunden, så det kan rumme den store familie.
Se sommerhuset til salg her  

I Hornbæk finder du flere sommerhuse, som er til salg. Gå på opdagelse, og se om du finder dit drømmesommerhus her 

Til top

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
Chat ikon