Sommerhus_Hornbæk

Sommerhus i Hornbæk: Nyeste sommerhuse til salg

Foråret er endelig over os, og nu stiger interessen for sommerhuse. Køberne kommer ud af deres vinterhi, og flere sælgere får mod på at sætte sommerhuset til salg. Priserne har været stigende over det meste af landet  –også i Nordsjælland, hvor Hornbæk er et af de allermest attraktive områder.

Hornbæk er et af Nordsjællands mest eftertragtede sommerhusområder med et pulserende byliv om sommeren. Stranden er blevet et attraktivt tilflugtssted på de varme sommerdage, og havnebyen byder på charme og masser af god stemning særligt omkring de gamle bindingsværkshuse.  Bolighed har fundet de fem nyeste sommerhuse, som er til salg i Hornbæk.

Se også: Alle sommerhuse til salg i hornbæk

Fyrrebakkevej 13, 3100 Hornbæk
Pris: 6.900.000 kr. 

På en lukket vej ligger dette sommerhus, hvor der blot er fem minutters gang til stranden og ti minutter på cykel ind til Hornbæk centrum. Boligen ligger helt ugeneret, hvor man får en følelse af at være midt i skoven. Her er der hele 10 sovepladser , og den er derfor velegnet til den store familie.
Se sommerhuset til salg her

Elmevej 10, 3100 Hornbæk
Pris: 4.200.000 kr. 

Sommerhus_Hornbæk

Dette sommerhus ligger i et af de eftertragtede sommerhusområder i Hornbæk. Sommerhuset er i 2017 blevet gennemgribende renoveret, hvor det kun er det oprindelige fundament, som er blevet genbrugt. Huset er på 95 kvadratmeter, hvor der er tænkt i komfortable løsninger.
Se sommerhuset til salg her

Orionvej 7, 3100 Hornbæk
Pris: 1.995.000 kr. 

Sommerhus_Hornbæk

Helårsanvendeligt sommerhus som har fået udskiftet flere af de grundlæggende elementer i huset, så det er lige til at flytte ind i. Sommerhuset ligger kun 300 meter fra Hornbæk Plantage, og boligen har et stort terrasseanlæg, som kan nydes hele sommeren igennem. 800 meter fra sommerhuset ligger kysten, hvor der sættes en badebro op i sommermånederne.
Se sommerhuset til salg her

Brombærvej 4, 3100 Hornbæk
Pris: 7.995.000 kr. 

Sommerhus_Hornbæk

Et klassisk og smukt sommerhus på 180 kvadratmeter i et fredeligt sommerhuskvarter. Huset ligger tæt på Ruslands Bakker, og der er nem adgang til stranden og byen via stisystemer. Sommerhuset har mange unikke detaljer, og der findes flere terrasseanlæg på grunden. Her kan solen nydes både morgen og aften.
Se sommerhuset til salg her

Se også: Alle sommerhuse til salg i Danmark

Solhøj 10, 3100 Hornbæk
Pris: 4.495.000 kr. 

Sommerhus_hornbæk

Et sommerhus med mange muligheder som ligger tæt på Hornbæk by. Huset er løbende blevet renoveret, og det er helårsisoleret, så det kan benyttes hele året. I den sydvendte private lukkede have finder man en swimmingpool, hvor man kan nyde flere solskinstimer. Til aften kan man bruge den overdækkede terrasse med varmepaneler.
Se sommerhuset til salg her

Hybenvej 10, 3100 Hornbæk
Pris: 2.195.000 kr. 

Sommerhus_hornbæk

På en lukket vej i Hornbæk ligger dette sommerhus helt ugeneret. Her får du et charmerende sommerhus med to terrasser, hvor den ene er overdækket. Man kan på 10 minutter cykle til Hornbæk centrum, hvor der både er et hyggeligt havnemiljø og gode badestrande. Fra den lukkede vej kan man gå til det fredede Ruslands Bakker og Rudolf Tegners Museum.
Se sommerhuset til salg her