Seneste artikler

Hent e-bogen

Boligkøberens ABC

Her er 50 ord, du skal kende, når du køber bolig. Hent vores gratis e-bog, som er sat op som en overskuelig ABC. Så kan du hurtigt slå op og få en simpel forklaring på de ord, du støder på i din boligjagt.

Gratis e-bog med forklaringer på de ord, du møder i dit boligkøb

HENT E-BOGEN HER

Som førstegangskøber kan et boligkøb hurtigt føles som at lære et helt nyt sprog. Hvad betyder fx BBR, grundskyld, tinglysning, servitut og fastforrentet obligationslån?

Din bankrådgiver kan naturligvis forklare dig meget om alt det økonomiske. Og  du kan også få god hjælp af en advokat eller en køberrådgiver. Men du kan stadig få brug for selv at kende de mange begreber, som normalt dukker op i løbet af en købsproces.

Her får du derfor en e-bog, der forhåbentlig gør det hele lidt mere overskueligt. Vi har samlet 50 af de vigtigste ord, så du hurtigt kan finde en forklaring på alle de ord, du ser i salgsopstillingen, hører i banken eller læser i købsaftalen.

Hent e-bog som PDF

Du kan hente bogen som PDF herunder. Det kræver dog, at du har installeret en PDF læser, som fx Adobe Acrobat reader. Har du ikke allerede gjort det, kan du gøre det lige her.

Hent e-bogen her

Til top

Stå stærkt i dit boligkøb med Bolighed Købermægler

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os