Boligkøbere får nøglen til deres nye bolig

Mit Første Boligkøb

På vej ind i et boligkøb? Hent e-bogen, og bliv guidet gennem boligkøbets faser.  Få styr på prisforhandling og budrunder. Læs om, hvad du skal være opmærksom på ved fx en tvangsauktion. Få simple forklaringer på en lang række begreber som ”berigtigelse” og ”tinglysningsattest”, og få gode råd til, hvordan du gør en god bolighandel.

 

 

 Hent gratis e-bog

Et boligkøb er for de fleste en stor beslutning. Både fordi det involverer mange penge, men også fordi du står over for at skulle vælge dit nye hjem.  Hvis det er første gang, du skal købe en ejendom, kan der opstå forvirring og usikkerhed.

Når du endelig har fundet en bolig, der rammer plet på både pris, plads og beliggenhed, kan du hurtigt blive meget begejstret. Men pas på, du ikke overser boligens evt. fejl eller faldgruber. Læs tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten grundigt igennem, og tag gerne en byggesagkyndig med ud til boligen, så han med professionelle og kritiske øjne kan vurdere tilstanden.

Når du har besluttet, at boligen er et godt bud på dit nye hjem, så er næste skridt at give et bud. Husk at udbudsprisen ikke nødvendigvis er salgsprisen. Der er ofte mulighed for prisafslag, hvis du forhandler på den rigtige måde. Du kan overveje at få rådgivning fra en købermægler, som bl.a. kan hjælpe dig med at forhandle boligens pris, overtagelsesdato og evt. andre forhold i handlen.

Derfor har vi skrevet denne e-bog, som hjælper dig godt på vej og besvarer mange af de spørgsmål, som naturligt opstår, når du skal købe bolig.

Hent e-bogen ‘Mit Første Boligkøb’ gratis her

Du kan nemt hente e-bogen som PDF ved at klikke på knappen herunder. Det kræver dog, at du har downloaded og installeret en PDF læser, som fx Adobe Acrobat Reader. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du gøre det her.

 Hent gratis e-bog