Boliglån

Den Simple Guide til Boliglån

I denne e-bog får du et hurtigt overblik over, hvordan et boliglån kan skrues sammen. Du får en forklaring på grundlæggende begreber som realkreditinstitut, ydelser, renter og omlægning. Og du får gode råd til boligkøbet fra vores boligøkonom.

HENT E-BOGEN HER

Din bolig er måske dit livs største investering. Her får langt de fleste brug for at låne penge, og når du står over et boligkøb, begynder spørgsmålene at stille sig i kø: Hvor meget kan du låne? Hvilket boliglån er bedst? Skal renten være fast eller variabel? Hvornår skal du omlægge dit lån?

Måske er du førstegangskøber? Bare rolig. I denne e-bog forklarer vi begreberne i et letforståeligt sprog, så du er godt klædt på til at tale videre med banken. Læs vores e-bog, og få overblik over de mange forskellige boliglån.

Hvilket boliglån skal jeg vælge?

Skal dit lån være fastforrentet eller variabelt? Skal det være uden afdrag i en periode? Og hvor lang løbetid bør det have? Der findes mange forskellige låneprodukter, og der er ikke ét enkelt bud på, hvilket lån du skal vælge. Det skal passe til dig, dit temperament, din økonomiske situation og dine planer for fremtiden. Det er altid en god idé at tale med en rådgiver i dit pengeinstitut, når du skal låne penge. Så kan I med udgangspunkt i din økonomi finde det bedste lån til dig.

Hent e-bog som PDF

Du kan nemt hente e-bogen som PDF ved at klikke på knappen herunder. Det kræver dog, at du har downloaded og installeret en PDF læser, som fx Adobe Acrobat reader. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du gøre det her.

Hent e-bogen her