bolig-klar-til-salg

Boligsalg: Sådan bliver du klar til fremvisning

Foråret er et godt tidspunkt at sætte boligen til salg. Men udbuddet er stort, så dit hjem skal tage sig bedst muligt ud for at overbevise potentielle købere. Her får du boligstylisten Vivi Bangs tre bedste råd til at blive klar til fremvisningen.

1. Den åbenlyse: Ryd op i boligen

Det er måske en banal pointe, men jeg oplever ofte sælgere, der alligevel glemmer det. Få redt sengen pænt, eller læg et sengetæppe på. Flyt bunken af vasketøj i hjørnet.

Ryd op og red sengen før fremvisning af din bolig
Når du nu har en flot brændeovn, så gør dig selv den ulejlighed at tænde op i den, før køberne skal komme.

2. Den svære: Flyt overflødige møbler

Vi mennesker har det med at samle ting, og det gælder også møbler. Vi falder måske over en flot kommode eller en lænestol, og selvom der egentlig ikke er mere plads i stuen, så kommer den med hjem.

Men selvom du er glad for dit indkøb, så vil potentielle købere måske opleve et rum med for mange møbler som overlæsset og trangt. Så brug en fremvisning til at få sendt overflødige møbler i garagen eller på loftet.

Flyt overflødige møbler før fremvisning, når du vil sælge din bolig
Vi kan godt lide at samle flotte møbler, men for mange møbler i et rum kan virke overvældende på potentielle købere.

3. De små detaljer: Gør noget ekstra ud af det

Hvis man har haft fem fremvisninger på kort tid, kan det være svært at sætte sig op til at gøre det helt store ud af hjemmet endnu engang. Men tænk på, at dine anstrengelser kan betyde, om du får solgt dit hus til udbudsprisen eller ej.

Derfor bør du lægge dig i selen hver gang, og det gælder også de små detaljer. Stil en buket friske blomster frem (du får også selv glæde af dem bagefter), tænd stearinlys eller tænd op i brændeovnen, hvis du har sådan en.

Blå bog for boligstylist Vivi Bang

Vivi Bang er professionel boligstylist og indretningskonsulent. Hun ejer sammen med arkitekten Christian Korsgaard firmaet Wise Interior. http://wiseinterior.dk/

Boligstylist Vivi Bang
Boligstylist Vivi Bang