Familie_Silkeborg_Købermægler

Familien fik hjælp til boligkøbet af en købermægler

For familien Lunn fra Herning gjorde mødet med Bolighed Købermægler en kæmpe forskel. De fandt drømmeboligen i Silkeborg og fik hjælp til at forhandle prisen ned med over fem procent.

 

 

En lejebolig i Herning har i de sidste fire år dannet ramme om familiens liv. Med to fuldtidsjobs og tre små børn er der nok at se til. Familien består af Line og Steffen og deres tre børn på 4 år, 2 år og 2 måneder. Line er læge og arbejder på Herning Sygehus, mens Steffen er kaptajn i flyvevåbnet. I de sidste fire år har de boet til leje i en af sygehusets lejeboliger, men de har længe drømt om at købe eget hus.

”Efter et par år i Herning kunne vi fornemme, at det ikke var her, vi skulle slå rødder. Vi manglede noget mere natur. Vi er udendørs-mennesker og elsker at løbe og gå tur i skoven – og så er vi bare faldet for Silkeborg”, fortæller Steffen Lunn.

Familien kontaktede en købermægler

Familien lagde hurtigt en plan for deres boligsøgning omkring Silkeborg. De besluttede, at huset skulle være købt senest i 2020, så deres ældste datter kunne nå at begynde i børnehaveklasse sammen med de andre børn i området. Parret tog ud og så forskellige huse, og pludselig dukkede det helt rigtige hus op. Parret besluttede sig for at få hjælp til købet af købermægler, Hans Møllnitz Olsen, fra Bolighed Købermægler.

”Vi er førstegangskøbere og ved ikke noget som helst om at købe hus, så jeg ringede egentlig bare til Hans og fik en snak om, hvad han kunne tilbyde. Han forklarede, at han kunne hjælpe med prisforhandling, og at han samarbejdede med boligadvokater og byggesagkyndige, hvis vi fik brug for det”, siger Line Lunn.

Sammen med købermægleren lavede parret en forventningsafstemning og aftalte, hvor meget de maksimalt ville give for huset.

Total hus set fra haven

Mange ved ikke, hvad en købermægler er

”Hans var rigtig god til at holde følelserne ude, og han hjalp os med at holde hovedet koldt, da vi skulle byde. Efter en del forhandling gik sælgeren heldigvis med til det bud, vi var kommet med” fortæller Steffen Lunn og tilføjer:

”Vi har fortalt mange af vores venner om vores erfaring med Bolighed, og der er jo ikke så mange, der har hørt om købermæglere. Men alle synes, at det giver rigtig god mening, når vi fortæller, at ejendomsmægleren er på sælgers side, og at vi havde brug for en rådgiver på vores side”.