Sk__rmbillede_2017-04-24_kl._13.35.51

Boligmarkedet: De sidste 25 år på 1 minut

Vi har spolet tiden tilbage til 1992. Zoomet ud på landsplan. Og speedet tiden op, så du her får de sidste 25 års udvikling på boligmarkedet på 1 minut.

Se kortet i fuld størrelse her

Jo rødere kortet er, des større pengestrømme fra bolighandler er der i området. Kortet viser altså, hvor og hvornår der har været flest penge i omløb på boligmarkedet.

Det er selvfølgelig ikke overraskende, at de rødeste områder er de større byer, hvor koncentrationen af boliger – og dermed bolighandler – er størst. Det er dog interessant at se, hvordan den røde farve blusser op og ned måned for måned og år for år.

Én ting er sæsoner. Noget andet er, at det der sker på den politiske scene og i samfundet generelt kan have betydning for aktiviteten på markedet. For perspektiveringens skyld har vi indsat nogle milepæle som måske – måske ikke – har påvirket markedet.

SE OGSÅ: Så meget kommer ejerlejlighederne til at stige i værdi

Mål temperaturen i dit område lige nu

Hos Bolighed holder vi hele tiden øje med boligmarkedet. Vi måler bl.a. MarkedsTemperaturen for alle områder i Danmark, så du kan se, om et område er et varmt sælgers marked præget af korte liggetider og salg til første udbudspris – eller et koldt købers marked med god mulighed for at få afslag i prisen.

Find din bolig eller en bolig, du er interesseret i, og tjek hvordan MarkedsTemperaturen ser ud i dit område lige nu.

MarkedsTemperaturen er baseret på liggetider, afslag og prisnedsættelser samt andel af boliger, der sælges til den oprindelige udbudspris. Du kan hurtigt se, om dit område ligger over eller under landsgennemsnittet.

SE OGSÅ: Her er de korteste og længste liggetider ved boligsalg