Seneste artikler

Find dit postnummer

Så meget kommer huspriserne til at stige

Hvor meget kan du forvente, din bolig stiger i værdi?

TJEK DIN BOLIG HER

Villa- og rækkehusejere kan det næste år se frem til prisstigninger i en stor del af de danske postnumre. Det viser vores nye prognose over forventede prisstigninger beregnet med udgangspunkt i en villa eller et rækkehus på 140 kvadratmeter.

Der er fart på det danske boligmarked, og det ser ud til at fortsætte. I mange af landets postnumre forventes boligpriserne nemlig at stige på både villaer og rækkehuse det næste år. Lave renter og høj beskæftigelse er bl.a. med til at få prognosen for de næste 12 måneder til at pege op af.

Da Bolighed i marts 2017 sidst opgjorde en prognose over forventede værdistigninger, var det boligejerne i Region Sjælland, der kunne se frem til de største gevinster, når man ser bort fra hovedstadsområdet. Men de nyeste tal viser, at Region Midtjylland nu overhaler Region Sjælland.

Find din egen bolig

På kortet herover kan du klikke dig ind på dit postnummer og hurtigt sammenligne med andre dele af landet. Du kan også finde lige netop din bolig, og se en værdiprognose for de næste 12 måneder og 24 måneder. Find din bolig her.

Til top

Stå stærkt i dit boligkøb med Bolighed Købermægler

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer