Så meget kommer huspriserne til at stige i 2019

Villa- og rækkehusejere kan i år se frem til prisstigninger i en stor del af de danske postnumre. Det viser vores nye prognose over den forventede prisudvikling. Prognosen er beregnet med udgangspunkt i en villa eller et rækkehus på 140 kvadratmeter.


Hvor meget kan du forvente, din bolig stiger i værdi i 2019 og 2020?

TJEK DIN BOLIG HER

Klik på kortet og se prisudviklingen i dit postnummer!

Der er pæne prisstigninger på vej i det meste af landet i 2019. I mange af landets postnumre forventes boligpriserne at stige på både villaer og rækkehuse. Fortsat lave renter og høj beskæftigelse er medvirkende til, at pilen peger op for de næste 12 måneder. Udviklingen ser ud til at fortsætte i 2020.

Sådan bliver de næste 12 måneder

Københavnsområdet er det område i landet, hvor husejerne vil opleve de største stigninger i det kommende år. Nord for København kan boligejerne i nogle af de dyreste postnumre finde de store smil frem, men prisstigningerne breder sig også til resten af landet og kommer stadig flere husejere til gode.

Find din egen bolig

På kortet herover kan du klikke dig ind på dit postnummer og hurtigt sammenligne med andre dele af landet. Du kan også se en værdiprognose for de næste 12 og 24 måneder. Find din bolig her.