Dækker hele Danmark – Åbent alle dage 9.00-22.00 – Ring på 70 22 40 60 eller chat med os
Åbent alle dage 9.00-22.00
Ring på 70 22 40 60 eller chat med os

Købermægler

Trygt boligkøb med en personlig juridisk rådgiver

Vi klarer alt det juridiske, så boligen bliver din.
Hvis handlen ikke går igennem, skal du ikke betale noget.

Ring mig op

Eller ring til os på 70 22 40 60
Åbent alle dage 9.00-22.00

Change to English

EN

UK Flag
Checkmark ikon

Eksperter i boligjura

Checkmark ikon

Komplet sagsbehandling

Checkmark ikon

Intet boligkøb - ingen regning

Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening –
din sikkerhed for høj faglighed og forsikringsdækning.

Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke

Alt til dit boligkøb i én pakke

 • Vi gennemgår alle handlens dokumenter
 • Vi udarbejder godkendelsesskrivelse
 • Vi skriver skødet og tinglyser det
 • Vi laver refusionsopgørelse og får sælgers accept
 • Vi kontakter mægler og bank
 • Vi rådgiver dig hele vejen
NB: Ved køb af landbrug og ideel anpart gælder andre priser. Ring og få en pris.

Eller ring til os på 70 22 40 60
Åbent alle dage 9.00-22.00

7.495,- inkl. moms

Vi hjælper dig hele vejen

Søger du bolig, eller har du fundet drømmeboligen? Vi kan hjælpe dig gennem hele forløbet, så ring til os allerede i dag på 70 22 40 60.

Merethe Prinds Hedegaard
Juridisk rådgiver
mph@bolighed.dk
Ilan Nadelmann
Køberrådgiver
ila@bolighed.dk
Hans Møllnitz Olsen
Køberrådgiver
hol@bolighed.dk

Derfor skal du bruge os

Checkmark ikon

Altid på købers side

En ejendomsmægler vil altid være sælgers mand. Vi gennemgår alle de vigtige papirer med købers øjne og sikrer os, at du forstår hver en detalje.

Checkmark ikon

Komplet sagsbehandling

Vi har mange års erfaring inden for boligkøb. Derfor kan vi sørge for alt det juridiske og give dig solid rådgivning hele vejen.

Checkmark ikon

Handlen kan annulleres

Vi anbefaler altid, at du får et rådgiverforbehold med i købsaftalen, inden du skriver under. På den måde er du ikke bundet til handlen, før vi har godkendt alle detaljer.

Gratis tjek af din købsaftale

Det kan være nervepirrende at skrive under på en købsaftale. Vi gennemgår aftalen med dig over telefonen, så du ved, hvad du skal være opmærksom på.

Eller ring til os på 70 22 40 60
Åbent alle dage 9.00-22.00

Det siger boligkøberne

 • Trustpilot rating stars 5

  Varm anbefaling fra en førstegangskøber

  Som førstegangskøber kan jeg varmt anbefale Bolighed. Hans Møllnitz Olsen har sørget for, at jeg har følt mig tryg igennem hele købsprocessen. Vejledningen og støtten har været af meget høj kvalitet og Hans har været god til at fornemme mit behov for at tage aktiv del i købsprocessen og været god til at forklare og inddrage mig…

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Fie Kjeller

 • Trustpilot rating stars 5

  Professionelle og hjælpsomme

  Vi har brugt Bolighed som købermægler ved køb af sommerhus. Vi havde fornøjelsen af at få hjælp af Ilan, som virkelig satte sig ind i tingene og formåede at forhandle prisen ned med hele 10%! Hvis vi skal købe bolig i fremtiden, så er det helt sikkert Ilan og Bolighed vi tager kontakt til igen. De varmeste anbefalinger herfra.

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Julie WM

 • Trustpilot rating stars 5

  Fantastisk service. Anbefaler!

  Fantastisk service fra min personligt købersmægler Ilan Nadelmann. Det var et stor hjælp for os, som var første gang gennem processen. Vi gik gennem 3 forskellige sager/bud, indtil det lykkes for os. Han tog over alt forhandling med de mange ejendomsmægler, og han var altid parat til rådgivning…

  Billede af bruger på trustpilot

  Af ANES JAKUPOVIC

 • Trustpilot rating stars 5

  Kan varmt anbefales

  God kommunikation hele vejen igennem (…) og et godt resultat, som vi er meget tilfredse med. Og så synes jeg det er vigtigt at fremhæve, at der ikke var noget som helst pres ifht. at vi kunne have valgt en senere overtagelsesdato og fået yderligere 25.000 slået af prisen (hvilket jo ville have hævet fortjenesten til Bolighed).

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Jacob

 • Trustpilot rating stars 5

  Fuld tillid til Bolighed

  Da vi skulle købe hus, var vi bosiddende i Grønland og havde derfor ikke mulighed for en lang række besøg for at kigge på huse i Danmark. Bolighed gav god sparring, så vi fik indsnævret feltet af potentielle huse…

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Martin

 • Trustpilot rating stars 5

  Stor tilfredshed fra førstegangskøbere..

  Som førstegangskøbere med tusind spørgsmål omkring boligkøb har en købermægler været en stor hjælp for os. IIan hjalp os med at have ro i maven ifbm budrunden (…) Vi fik et afslag på 175.000 kr på vores drømmehus...

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Maj-Britt Nielsen

 • Trustpilot rating stars 5

  Professionel og venlig hjælp

  Det har været dejligt med en uvildig hjælp i forbindelse med forhandling og køb af hus. Vi får et afslag på 100.000,- på vores hus, hvilket vi er meget glade for. Det har været en dejlig oplevelse.

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Stefan Nielsen

 • Trustpilot rating stars 5

  110% god og proffesionel service

  Vi fik hjælp af Hans i forbindelse med køb af hus, som vi ikke havde prøvet før. Den hjælp Hans gav igennem hele forløbet har simpelthen været guld værd!! Ikke nok med at han hjalp med forhandling af prisen, var hans rådgivning igennem hele processen fra før forhandlingerne til handlen var afsluttet 110% uvurderlig…

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Rikke Paarup Gissel

 • Trustpilot rating stars 5

  Vores bedste afgørelse

  Vores oplevelse var over alle vores forventninger ☺️ Vi vidste ikke hvad for et ben vi skulle stå på, vi er så glade for at vi gjorde denne beslutning, altid posetiv at snakke med og snakkede i et sprog som jeg kunne forstå det, og der blev taget med afslappet arm og svaret pænt på alle de dumme spørgsmål jeg kom med (…) 1000 tak ☺️

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Sara Samuelsen

 • Trustpilot rating stars 5

  Professionel og effektiv købsmægler

  (…) Hans var utrolig god til at sætte sig ind i hvad det var for et hus, og være med til at sætte et fornuftigt bud, og kørte de videre forhandler på vores vegne, og vi er helt sikre på at det er hans fortjeneste at vi i sidste end fik givet det rigtige bud på huset. Hans var utroligt professionel og effektiv gennem hele forløbet…

  Billede af bruger på trustpilot

  Af Sandra Fisker

Tag en uforpligtende snak med os allerede i dag

Få svar på ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor skal jeg bruge en juridisk rådgiver?

  Når du har fundet en bolig, du gerne vil købe, skal du have fat på en juridisk rådgiver. Han eller hun sørger for, at boligen officielt bliver din. Det kalder man en berigtigelse.

  Nogle af de opgaver, rådgiveren står for, er at gennemgå alle de dokumenter, der er med i bolighandlen – fx købsaftalen, salgsopstillingen, BBR-meddelelsen, servitutter osv. Den juridiske rådgiver skriver også skødet og sørger for, at det bliver tinglyst. Og så laver rådgiveren en refusionsopgørelse, så I ved, hvad køber og sælger “skylder” hinanden på overtagelsesdagen.

 • Hvornår skal jeg bruge en juridisk rådgiver?

  Vi gennemlæser gerne din købsaftale, inden du skriver under, så vi kan sikre os, at alt er, som det skal være.

  Står du med en købsaftale, som du vil skrive under på, så husk altid at få et rådgiverforbehold med i aftalen. På den måde kan vi gennemgå det hele og hjælpe dig med at få lukket handlen, så boligen bliver din.

  Husk at vi hos Bolighed Købermægler også kan hjælpe dig med at vurdere boligkøbet og forhandle prisen ned på boligen. Læs mere om vores ydelser her.

 • Hvad er et rådgiverforbehold, og hvorfor er det vigtigt?

  Et rådgiverforbehold skal skrives ind i købsaftalen for at sikre dig, at dine rådgivere har tid til at gennemgå alle dokumenter og godkende handlen, efter du har skrevet under. Det er din sikring for en ordentlig handel, og du har mulighed for omkostningsfrit at komme ud af aftalen igen, hvis dine rådgivere ikke godkender alle detaljerne.

  Du kan også fortryde handlen uden et rådgiverforbehold, men her vil du skulle betale 1% af boligens pris.

  Et rådgiverforbehold vil typisk skulle sættes ind i købsaftalen punkt 11, hvis aftalen følger standardaftalen fra Dansk Ejendomsmæglerforening.

 • Kan man også købe enkelte juridiske produkter?

  Vi har samlet det, du skal bruge til dit boligkøb i én pakke for at gøre det overskueligt for dig. Har du kun brug for enkelte juridiske produkter, kan vi også finde ud af det. Ring til os og få en pris på 70 22 40 60.

 • Hvad er en tinglysning, og hvad koster det?

  En tinglysning er en offentlig registrering af rettigheder. Fx skal du, når du køber en bolig, have tinglyst et skøde, der fortæller, at det nu er dig, der ejer boligen. På den måde sikrer man, at boligen fx ikke bliver solgt to gange.

  Prisen for at tinglyse et skøde er 0,6% af boligens købspris + et tinglysningsgebyr på 1.660 kr. Udover skødet skal pantebreve også tinglyses. Skal man låne til en bolig, så bliver de lån man tager optaget på pantebreve. Prisen for at tinglyse et pantebrev er 1,45% af det pantsikrede beløb + et tinglysningsgebyr på 1.640 kr.

  Så er der også servitutter. Prisen for at tinglyse en ny servitut eller aflyse en servitut er 1.660 kr. pr. servitut

  Det lyder måske lidt indviklet, men bare rolig – vi hjælper dig selvfølgelig igennem det hele.