Tilbage til Købermægler

Få en uvildig Købsvurdering af boligen

De fleste kender til ejendomsmæglernes salgsvurdering, hvor en boligs salgspris sættes. Nu kan du som boligkøber få en Købsvurdering, hvor vi vurderer, om boligens pris er fair, om der er mulighed for afslag, og om der er noget ved boligen, du skal være særligt opmærksom på.

Med en Købsvurdering står du som boligkøber stærkere over for sælger og ejendomsmægler. Du får en uvildig vurdering af prisen på den bolig, du ønsker at købe,  og du får professionel rådgivning om dit kommende boligkøb fra en erfaren købermægler.

En Købsvurdering hjælper dig til den rette pris

De fleste boligejere har oplevet, at ejendomsmæglerne står på nakken af hinanden for at komme forbi og vurdere, hvor meget en bolig kan sælges for. Ofte fristes ejendomsmæglerne til at sætte prisniveauet lidt for højt. Det sker både for at få boligen til salg og for, at der skal skal være ”noget at forhandle om”. Men som køber kan det være svært at vurdere, hvor den rigtige pris ligger.

Med en Købsvurdering fra Bolighed Købermægler får du et overblik over boligen set med vores profesionelle øjne. Vi vurderer, om boligens pris er fair, og om der er mulighed for at få et afslag. Vi dykker ned i el-, energi- og tilstandsrapporten og giver dig et godt overblik over fordele, ulemper og risici ved boligen, så du ikke overser noget.

Ring til os på 70 22 40 60 og bestil en Købsvurdering for 1.699,-

Ejendomsmægleren er på sælgers side

Loven sikrer, at sælgeren altid har ejendomsmægleren på sin side, mens køberne ofte står alene. Derfor hyrer flere og flere boligsøgende nu en købermægler for at være sikker på, at der er lighed, når boligens pris skal forhandles og handlen skal på plads.

Med en uvildige Købsvurdering fra Bolighed Købermægler får du en professionel vurdering af, hvad en bolig er værd, og hvad du evt. skal være opmærksom på. På den måde står du stærkere over for sælger og ejendomsmægler.

Bestil en Købsvurdering for 1.699,-

Kontakt os her

Eller ring til os på 70 22 40 60

Stå stærkt i dit boligkøb med Bolighed Købermægler

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side, når du skal købe bolig. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os