Tilbage til Købermægler

Gratis uvildig købsvurdering af en ekspert

De fleste kender til ejendomsmæglernes tilbud om en ”uforpligtende salgsvurdering”, men hos Bolighed kan du også få en ”uforpligtende købsvurdering”.

Boligheds uforpligtende købsvurdering er en service, som styrker købernes position over for sælger og ejendomsmægler. Med en uvildig købsvurdering får du en vurdering af prisen på den bolig, du ønsker at købe,  og du får en uforpligtende dialog om dit kommende boligkøb med en erfaren købermægler.

Få en købsvurdering af den rigtige pris

De fleste boligejere har oplevet, at ejendomsmæglerne står på nakken af hinanden for at komme forbi og vurdere, hvor meget en bolig kan sælges for. Ofte fristes ejendomsmæglerne til at sætte prisniveauet lidt for højt. Det sker både for at få boligen til salg og for, at der skal skal være ”noget at forhandle om”. Men som køber kan det være svært at vurdere, hvor den rigtige pris ligger i det nuværende marked.

Nu kan du med fordel benytte dig af Bolighed Købermæglers gratis købsvurdering, hvor vi sammen med dig ser nærmere på den bolig, du ønsker at købe. Tal med os om dit boligkøb her.

Ejendomsmægleren er på sælgers side

Loven sikrer, at sælgeren altid har ejendomsmægleren på sin side, mens køberne ofte står alene. Derfor hyrer flere og flere boligsøgende nu en købermægler for at være sikker på, at der er lighed i forhandlingssituationen. Med Boligheds uvildige købsvurdering får du en gratis vurdering af, hvad en bolig er værd i det nuværende marked. På den måde står du stærkere over for sælger og ejendomsmægler.

KONTAKT KØBERMÆGLER HER

Eller ring til os på 70 22 40 60.

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
Chat ikon