Tilbage til Købermægler

Om Bolighed Købermægler

En købermægler giver dig tryghed og overblik i boligkøbet. Med en købermægler ved din side er du klædt på til at møde ejendomsmægleren på en ligeværdig måde. Vi ser rådgivning som en naturlig del af købsprocessen – og rådgivning fra en købermægler er et af dine vigtigste redskaber som boligkøber.

I mange andre lande er det helt normalt at bruge en købermægler allerede i den indledende boligsøgning. Modellen kender man bl.a. fra lande som Frankrig, Spanien, Holland, Belgien og især USA. Og samme tendens kan nu også ses i Danmark. Hos Bolighed Købermægler er vi overbevist om, at du står langt stærkere i en forhandling, når du har en dedikeret købermægler på din side.

Købt eller gratis

Når du kontakter os, er den indledende snak naturligvis helt uforpligtende for dig, og du kan ringe til os uanset, hvor du er i købsprocessen. Nogle boligkøbere har brug for at få overblik over hele forløbet i en bolighandel, mens andre måske kun har brug for at få en uvildig vurdering af udbudsprisen.

Ofte er det førstegangskøbere og travle børnefamilier, som kontakter os. For dem er det vigtigt, at de kan trække på vores erfaring og trygt begive sig ud i deres livs største investering.

Hvis du ønsker at lade købermægleren stå for prisforhandlingen, så koster ydelsen dig kun 10 procent af det forhandlede afslag. Du skal derfor kun betale, hvis du rent faktisk får et afslag på baggrund af den prisforhandling, som købermægleren står for.

Vores købermægler kender markedet

Det er vores erfaring, at en købermægler i de fleste tilfælde kan forhandle et større afslag hjem, end du selv kan. Købermæglerne har flere års erfaring med prisforhandling og kender spillet. De taler nemlig samme sprog som ejendomsmæglerne og kender alle deres salgstricks.

Hvis du har brug for særlig rådgivning, fx besigtigelse af en ejendom, så går vi også gerne i dialog med dig omkring det. Ring, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med dit boligkøb.

KONTAKT KØBERMÆGLER HER

Eller ring til os på 70 22 40 60.

Stå stærkt i dit boligkøb med Bolighed Købermægler

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side, når du skal købe bolig. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os