Tilbage til Købermægler

Ydelser

Vores købermæglere er uddannede ejendomsmæglere med speciale i boligkøb og prisforhandling. Vi er altid på købers side i bolighandlen, og vi kan hjælpe dig lige fra starten af din boligsøgning, til du står med nøglerne til dit nye hjem.

Er det første gang, du skal købe bolig? Er du usikker på, hvordan du bedst forhandler prisen ned? Eller har du bare en travl hverdag, som gør det svært at få plads til en tidskrævende bolighandel? Så har du brug for en købermægler.

Med en købermægler ved din side, sparer du både tid og penge. Vi gennemgår boligens dokumenter og markedet i lokalområdet for at sikre, at du ikke overser noget eller betaler for meget. Vi står for prisforhandlingen og sørger for, at du får boligen til den bedste pris. Og vi hjælper dig trygt videre i handlen, så du får ro i maven hele vejen gennem boligkøbet.

I Danmark sikrer lovgivningen, at en ejendomsmægler ikke må rådgive både sælger og køber i en bolighandel. Ejendomsmægleren er derfor altid er på sælgers side og kan ikke også hjælpe dig. Netop derfor vælger flere og flere boligkøbere at få en købermægler med på deres side.

Købsvurdering

Et boligkøb er for de fleste en stor og risikabel investering. Derfor kan det betale sig at se sig rigtig godt for, før man skriver under. Når du bestiller en Købsvurdering får du en købermæglers øjne på den bolig, du har forelsket dig i. Her dykker vi ned i markedet og boligen og giver dig et godt overblik.

Med en Købsvurdering får du:

 • En vurdering af boligens pris og mulighed for afslag
 • Overblik over fordele, ulemper og ting, du bør være særligt opmærksom på.
 • En vurdering af el-, energi- og tilstandsrapporten. Også det der står mellem linjerne!
 • Indsigt i om området er på vej op eller ned
 • En samlet anbefaling til dit boligkøb.

Pris: 1.699,-

KONTAKT KØBERMÆGLER

Eller ring til os på 70 22 40 60

Prisforhandling

Som boligkøber kan det være svært at gennemskue, om boligens pris er sat korrekt. Og det kan være benhårdt at forhandle prisen ned hos en ejendomsmægler, som har prøvet det hundredvis af gange.

Med Bolighed Købermægler har du en professionel rådgiver og forhandler ved din side. Vi står for prisforhandlingen med ejendomsmægleren, men holder dig hele tiden opdateret, så du er med hele vejen.

Du skal kun betale for vores hjælp, hvis vi opnår et afslag og boligen bliver din. Her tager vi 10% af det forhandlede afslag.

Med en prisforhandling får du:

 • Vores bud på, hvad du skal byde på baggrund af vores undersøgelser af lokalområdet og boligen.
 • Vi lægger en plan for prisforhandlingen sammen med dig.
 • Vi står for at give bud og forhandle med ejendomsmægler.

Pris: 10% af afslaget

KONTAKT KØBERMÆGLER

Eller ring til os på 70 22 40 60

Byggeteknisk gennemgang

I en tilstandsrapport er det nemt at se, hvor mange K3, K2 og K1 skader ejendommen har. Men rapporten fortæller ikke noget om, hvad det koster at udbedre dem.

Derfor vælger mange købere at tage en håndværker eller en anden byggesagkyndig med ud og vurdere boligen, før prisforhandlingen går i gang.

Hos vores samarbejdspartner, EBAS, har de byggesagkyndige i gennemsnit mere end 10 års erfaring. Hvert år besøger de mere end 15.000 ejendomme, og de har udarbejdet over 80.000 tilstandsrapporter.

Når du kontakter EBAS, står en lokal byggesagkyndig klar til at tage med ud og gennemgå boligen sammen med dig. Du får også en samlet digital rapport, med billeder og beskrivelser af boligens fejl og mangler – og overslag på, hvad det koster at udbedre dem.

Den viden kan du bruge til at forhandle prisen ned, og du er bedre klædt på som fremtidig boligejer, hvis handlen bliver gennemført.

Med en byggeteknisk gennemgang får du:

 • EBAS gennemgår tilstandsrapporten og forklarer i et forståeligt sprog, hvad den indeholder.
 • EBAS giver dig en samlet boligkøbs-rapport med bud på, hvad det koster at udbedre skader og mangler.
 • EBAS gennemgår energimærket og giver dig en vurdering af prisen for energirenoveringer.

Pris: 3.495 kr.
inkl. moms og kørsel for boliger på op til 300 m2

KONTAKT BYGGESAGKYNDIG

Eller ring til os på 70 22 40 60

Juridisk hjælp til bolighandel

Som almindelig boligkøber er det nemt at fare vild i junglen af paragraffer og dokumenter. Derfor foretrækker de fleste at overlade papirarbejdet til en boligadvokat, som sørger for, at du ikke overser vigtige forhold ved din kommende bolig.

Vores samarbejdspartner Vilsøe Boligadvokater er Danmarks største advokatkontor med speciale i køb af fast ejendom.

Du skal ikke betale for deres hjælp, hvis handlen ikke går igennem. Priserne for rådgivning varierer alt efter, hvilken type bolig du køber, men ligger fra 8.000 kr. og opefter.

Med juridisk hjælp får du:

 • Vilsøe Boligadvokater gennemgår alle sagens dokumenter.
 • Vilsøe Boligadvokater sørger for ekspedition af sagen samt refusionsopgørelse.
 • Vilsøe Boligadvokater opretter skøde digitalt og sørger for tinglysning.

Pris: fra 8.000 kr.

KONTAKT KØBERMÆGLER

Eller ring til os på 70 22 40 60

Finansiel rådgivning

Hvor meget kan du max betale for din drømmebolig? Og hvordan kommer din hverdag til at hænge sammen efter købet? Det er vigtigt med et godt økonomisk overblik, hvis du vil undgå at sætte dig for hårdt.

Bolighed er ejet af de fire banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank. Og her står medarbejderne klar til at give dig overblik og svare på spørgsmål i forbindelse med dit boligkøb.

Bliv ringet op og få gratis og uforpligtende rådgivning hjemme fra sofaen, når det passer dig.

Med finansiel rådgivning får du:

 • Overblik over din økonomi og hvor meget du ca. kan købe bolig for
 • Hjælp til et overskueligt og realistisk budget
 • Rådgivning om lånetyper med udgangspunkt i din økonomi

Gratis rådgivning

BLIV RINGET OP HER

Eller ring til os på 70 22 40 60

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

 • Få hjælp til prisforhandling
 • Få tjekket boligens stand
 • Få hjælp med de vigtige papirer
chat icon

Chat med os