Tilbage til Købermægler

Ydelser

En købermægler er en uddannet ejendomsmægler med speciale i boligkøb og prisforhandling. Købermægleren er altid på din side i bolighandlen, og du kan få hjælp til hele din boligsøgning.

Du har brug for en købermægler, hvis du fx er ny på boligmarkedet eller har en travl hverdag – fordi du kan spare tid og penge ved at lade din købermægler stå for prisforhandlingen.

I Danmark sikrer lovgivningen, at en ejendomsmægler ikke må være rådgiver for begge parter i en bolighandel. Derfor kan du regne med, at ejendomsmægleren kun varetager sælgerens interesser i et boligkøb. Du kan derfor ikke bruge ejendomsmægleren som uvildig sparringspartner, og du kan slet ikke forvente, at ejendomsmægleren er en neutral part i salgsprocessen. Derfor har flere og flere boligkøbere fået øjnene op for fordelene ved at bruge en købermægler.

Prisforhandling

Bolighed er altid på køberens side i boligkøbet. Og med Bolighed Købermægler har du mulighed for at få rådgivning og sparring hele vejen fra din første boligsøgning til den endelige prisforhandling. Hvis købermægleren forhandler et afslag hjem, koster ydelsen 10 procent af det forhandlede afslag. Du skal derfor kun betale for købermægleren, hvis du får et afslag. Man kan sige, at det er en købt-eller-gratis-aftale, hvor købermægleren kun får betaling, hvis du sparer penge på dit boligkøb.

Det får du
• En gratis købsvurdering af den bolig, som du ønsker at købe.

• Købermægleren gennemgår markedsforholdene og data om ejendommen.

• Købermægleren lægger en plan for prisforhandlingen i samarbejde med dig.

• Købermægleren står for at give bud og forhandle med ejendomsmægler.

Pris: 10% af afslaget

KONTAKT KØBERMÆGLER

Eller ring til os på 70 22 40 60

Byggeteknisk gennemgang

Ofte er en byggeteknisk gennemgang af en ejendom et vigtigt redskab til en prisforhandling. Hvis der er lavet en tilstandsrapport, så er det nemt at se, hvor mange K3, K2 og K1 skader ejendommen har. Men tilstandsrapporten fortæller ikke noget om, hvad det koster at udbedre dem. Derfor vælger mange købere at tage en håndværker eller en anden byggesagkyndig med ud og vurdere boligen, før prisforhandlingen går i gang.

Hos vores samarbejdspartner, EBAS, har de byggesagkyndige i gennemsnit mere end 10 års erfaring. Hvert år besøger de mere end 15.000 ejendomme, og de har udarbejdet over 80.000 tilstandsrapporter. Når du kontakter EBAS, så står en lokal byggesagkyndig klar til at tage med ud og gennemgå boligen sammen med dig. Du får en mundtlig og hurtig tilbagemelding med et overslag over, hvad det koster at reparere skaderne. Den viden kan du bruge til at forhandle prisen ned, og du er bedre klædt på som fremtidig boligejer, hvis handlen bliver gennemført.

Det får du
• EBAS gennemgår sælgers tilstandsrapport og forklarer i et forståeligt sprog, hvad rapporten indeholder.

• EBAS kommer med et bud på, hvad det koster at udbedre skader og mangler.

• EBAS gennemgår energimærket og giver en vurdering af prisen for energirenoveringer.

Pris: 3.495 kr.
inkl. moms og kørsel for boliger på op til 300 m2

KONTAKT BYGGESAGKYNDIG

Eller ring til os på 70 22 40 60

Jura og bolighandel

Som almindelig boligkøber er det nemt at fare vild i junglen af paragraffer og dokumenter. Det er her, boligadvokaten kommer ind i billedet. Mange købere foretrækker at overlade papirarbejdet til eksperterne, og det kan der være god grund til. Bolighandlerne er nemlig blevet langt mere komplicerede i de senere år. Og rådgivning fra en kvalificeret boligadvokat sikrer dig, at du ikke overser vigtige forhold ved din kommende bolig.

Vores samarbejdspartner Vilsøe Boligadvokater er Danmarks største advokatkontor med speciale i køb af fast ejendom. Det er din sikkerhed for, at du får det juridiske overblik og ikke overser noget i bolighandlen. Du skal ikke betale for ydelserne fra Vilsøe Boligadvokater, hvis handlen ikke bliver gennemført. Priserne for rådgivning varierer alt efter, hvilken type bolig du køber, men priserne ligger fra 8.000 kr. og opefter.

Det får du
• Vilsøe Boligadvokater gennemgår alle sagens dokumenter.

• Vilsøe Boligadvokater sørger for ekspedition af sagen samt refusionsopgørelse.

• Vilsøe Boligadvokater opretter skøde digitalt og sørger for tinglysning.

Pris: fra 8.000 kr.

KONTAKT KØBERMÆGLER

Eller ring til os på 70 22 40 60

Finansiel rådgivning

Det er helt afgørende for din boligsøgning, at du ved, hvad du har råd til. Du har naturligvis brug for overblik over, hvor meget du maksimalt kan byde på drømmeboligen. Men det er også vigtigt, at hverdagen hænger sammen, og at du ikke sætter dig for hårdt. Derfor er det godt at have en bankrådgiver med på råd.

Bolighed er ejet af de fire banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank. Og her står medarbejderne klar til at svare på spørgsmål i forbindelse med dit kommende boligkøb. Du kan få hjælp til budgetplanlægning og rådgivning om, hvilke lånetyper der er mest fordelagtige for dig.

BLIV RINGET OP HER

Gør et godt køb med Bolighed Købermægler

Gør et godt køb

En ejendomsmægler er altid på sælgers side. Vi er på din side i købsprocessen. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

Vi er på din side i boligkøbet. Stå stærkt i en forhandling med Bolighed Købermægler.

  • Få hjælp til prisforhandling
  • Få tjekket boligens stand
  • Få hjælp med de vigtige papirer
Chat ikon