Om Bolighed

Det er et af dit livs største beslutninger at finde et nyt hjem. Men hvor går du hen som boligkøber for at finde svar på de mange spørgsmål, der melder sig? Og hvor får du viden om den bolig, du overvejer at købe, som ikke bare er salgstaler?

På Bolighed får du overblik over boligkøbet, og du får svar, du kan bruge til noget. Vi gør det enkelt at forstå mulighederne i markedet og giver dig værdifuld indsigt i netop de boliger, som interesserer dig.

Se de nyeste boliger til salg, og regn hurtigt ud, hvad det koster at låne til boligen. Få også en idé om, hvad det faktisk koster at sidde i boligen hver måned, når du samler alle udgifter til fx forbrug, skat og vedligehold. Se hvor stor risikoen er for fx oversvømmelse, radon og indbrud på adressen, udforsk området og lær den typiske nabo at kende.

Vi udvikler hele tiden nye værktøjer og samler flere informationer, som alt sammen gør dit boligkøb mere gennemskueligt og enkelt. Og har du spørgsmål undervejs, står vi klar til at hjælpe dig.

Vil du vide mere om Bolighed? Skriv til os her.

Hvem ejer Bolighed?

Bolighed er fra 1. juli ejet af Totalkredit, som vil videreudvikle konceptet under navnet "Mit hjem". Ejerkredsen bestod tidligere af de fire banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank.

chat icon

Chat med os